Bistro Vinoteket Lothar

(50 Reviews)
Karlsgatan 4, Västerås, 722 12
Mediterranean, Tapas
A la carte menu

Average

Main course: SEK 180
Food spend: SEK 350

Opening hours

Tuesday-Saturday: 16:30-23:00

Restaurant description

Hos Bistro Vinoteket Lothar är, som namnet kanske avslöjar, vinintresset stort. Restaurangen har fem kunniga sommelier som hjälper dig att kombinera din mat med den rätta drycken. På menyn finns förutom härlig deli, bistrorätter, Brooklyn Style Pizza samt en mycket omtyckt avsmakningsmeny. Bistro Vinoteket Lothar ligger centralt på Karlsgatan 4 i Västerås.

Dishes displayed on a la carte menus are representative of the type of food available at the restaurant.

Customer reviews for Bistro Vinoteket Lothar
4.5
(based on 50 reviews)

94%
of diners recommend this restaurant

  • Food
  • Drinks
  • Ambience
  • Service
  • Value
  • Location

Recommended for

  • al fresco (1)
  • business (12)
  • child friendly (2)
  • dinner (44)
  • entertainment (1)
  • large parties (10)
  • lunch (6)
  • luxury (19)
  • private dining (33)
  • romantic (33)
  • trendy (25)
  • value (16)
  • By Anneli H from Västerås
    8 November 2019

    Fantastik miljö, trevlig och närvarande personal.

  • By Anne-sophie L from Västerås
    2 November 2019

    Fantastiskt!

  • By johan S from Skultuna
    31 October 2019

    Utsökt pizza, Trevlig o kunnig personal. Hög kvalité på samtliga charkuterier. Jag åt så att jag hade ont i magen. Där efter åt jag lite till. Jag har dock ej ätit utav annat på menyn än pizza, men jag kommer garanterat att besöka restaurangen igen för att göra det. Om det är på samma nivå som pizzan så kommer denna restaurang att kunna konkurrera med de andra topp ställena i Västerås.

  • By Charlotta L from Västerås
    30 October 2019

    Jättetrevligt besök. Personalen var väldigt kunnig och väldigt trevlig. Mysigt, bra mat och fantastisk dryck. Allt var helt enkelt jättebra!!

  • By Katarina S from Västerås
    30 October 2019

    Mysigt ställe, minus för att de strukit många rätter på menyn.

  • By Åke K from Västerås
    26 October 2019

    Mycket trevligt bemötande, jättegod mat. Ett stort plus för servitör och kock.

  • By Christina R from Västerås
    26 October 2019

    Vi firade pappa i familjen och fick det inre rummet för oss själva. Vi var 8 stycken och vi trivdes med alla de goda pizzor som vi smakade på.

  • By Sandra G from Västerås
    10 October 2019

    Restaurangen mysig o Maten var god men servicen under all kritik, tyvärr. Fick vänta länge på att beställa o var ouppmärksamma. Dessutom beställde en person ett glas specifikt vin som kostade 175kr. Hon fick dock ett 3 år yngre vin o påpekade det men fick ändå betala samma pris.

  • By Olga G from Västerås
    11 September 2019

    AW med kollegor: mycket god mat och mycket proffsig bemötande. Varmt rekommenderas.

  • By Maude L from Vinoteket Västerås
    6 September 2019

    Mycket bra. Rekommenderar starkt. Bra service och god mat.

Restaurant Location Map
Bistro Vinoteket Lothar
Karlsgatan 4, Västerås, 722 12

Similar Restaurants

  1. VardasRum

    VardasRum

    International
    (20 Reviews)
    216m
    VardasRum
  2. Restaurang Varda

    Restaurang Varda

    Swedish
    (61 Reviews)
    302m
    Restaurang Varda
  3. Allstar Västerås

    Allstar Västerås

    American
    (26 Reviews)
    162m
    Allstar Västerås
  4. Brasserie Stadsparken

    Brasserie Stadsparken

    Swedish
    (132 Reviews)
    374m
    Brasserie Stadsparken
  5. Bistro Gränden

    Bistro Gränden

    International
    (164 Reviews)
    276m
    Bistro Gränden