map placeholder

Utblick Luppioberget

luppio 202, 957 91, Övertorneå

(((() Swedish
  • Utblick Luppioberget - Norrbotten
  • Utblick Luppioberget - Norrbotten
  • Utblick Luppioberget - Norrbotten
  • Utblick Luppioberget - Norrbotten
  • Utblick Luppioberget - Norrbotten
Average
Main course: 279kr
Food spend: 550kr
Opening hours
Måndag-Söndag: 11:00 - 21:00

Mycket trevligt!

elisabeth 05 June 2019
from Huddinge

View all 86 reviews

Ett stenkast från Övertorneå hittar du restaurang Utblick Luppioberget. Beläget på berget med samma namn har du en magisk utsikt över Tornedalen och älven. Maträtterna och dess råvaror är i en härlig mix och twist mellan Tornedalen, Norrland och Sápmi. Fråga gärna personalen om vilka drycker som gifter sig bäst med maten för att ta ditt restaurangbesök till nästa nivå. Restaurangen är inredd med designklassiker och traditionella detaljer.

Utblick Luppioberget

luppio 202, 957 91, Övertorneå

Contact +46 725000240
Website

Make a booking

See all restaurants in Norrbotten

Customer reviews for Utblick Luppioberget

4.7 (((() (based on 86 reviews)
98% of diners recommend this restaurant
  • Food (((((
  • Value (((()
  • Ambience (((((
  • Location (((((
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (77)
  • views (77)
  • private dining (48)
  • luxury (47)
  • lunch (43)
  • al fresco (41)
  • romantic (39)
  • value (32)
  • business (26)
  • afternoon tea (24)
  • trendy (22)
  • large parties (17)
  • child friendly (14)
  • entertainment (2)
  • ((((( 4 August 2018 by Ann-helen from Luppio

    Kanonmat i goda vänners sällskap, med den vackraste av utsikter??

  • ((((( 3 August 2018 by Anna from Luleå

    Vilket underbart ställe!!!
    Så god mat, strevlig serviceminded personal och en utsikt du inte finner någon annan stans. Det här stället får du inte missa. Glöm bara inte att ta med kameran :)

  • ((((* 2 August 2018 by My from Stockholm

    Godaste maten jag ätit i Tornedalen. Fantastik utsikt. Fin, liten restaurang i nyskick. Ett stort plus för råvaror som kommer från närområdet, och väldigt bra öl. Vissa rätter upplevdes dock lite för salta.

  • ((((( 2 August 2018 by Julia from Övertorneå

    Jätte bra service, drink som inte fanns på menyn erbjöd ni att göra oavsett. Förfrågningar om bord med bästa utsikt uppfylldes! Lyssnar verkligen på kunderna.

  • ((((* 1 August 2018 by Hans from Luleå

    Mycket god mat och väl tilltagna portioner. Endast varmrätten är tillräcklig för att bli mätt. Tillsammans med förrätt och efterrätt är det nog på gränsen till vad många orkar äta. Väldigt fin miljö, både inne och ute, samt jättetrevlig personal. Vårt sällskap är jättenöjda med besöket!

  • ((((( 31 July 2018 by Gerd from Skellefteå

    Det var enkelt att boka bord.

  • ((((( 31 July 2018 by Leif from JUOKSENGI

    En utomordentligt fin middag! Liknande kan man blott finna på Stockholms lyxkrogar! Underbart att man numera i Tornedalen kan äta så bra! Har rekommenderat er till många av mina patienter!Och kommer tillbaka!!!

  • ((((( 30 July 2018 by Anette from Luleå

    Verkligen ett tevligt besök med toppengod mat, vi åt Oxfilé och Röding. Trevlig service, snyggt presenterat och underbar utsikt.

  • ((((* 30 July 2018 by Elisabeth from Kalix

    Kan varmt rekomnendera restaurang Utblick.

  • ((((( 27 July 2018 by Anette from Lund

    Jag älskar konceptet, Utblick har en tydlig röd tråd. Allt de gör är samstämmigt och det är Tornedalen allt igenom. Atmosfären på berget är trollsk och magisk i alla väder. Interiören möter Bergets granit och vindpinade tallar och utsikten är sagolikt vacker. Här har tiden stannat.
    Personalen är så samstämmig med platsen, lugna, stabila, trygga.

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.
Book this restaurant