Reviews of The Hairy Pig Restaurant

3.9
(based on 15 reviews)
Lilla Nygatan 13, Stockholm, 111 28
15 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Ulla C from Stockholm
    4 September 2019

    Mycket trevlig personal. Supergod mat men lite annorlunda meny.

  • By Ove. H from Stockholm
    3 July 2019

    Mycket trevlig och avslappnad miljö. God nivå på mat och dryck. Vi var väldigt nöjda efter besöket. Något dyrt dock.

  • By Daniela S from Sköldinge
    1 December 2018

    Härlig stämning. God mat . Trevlig personal. Relativt snabb service. Kan gärna gå dit igen.

  • By Jasna S from Stockholm
    13 October 2018

    Ett par i personalen hade varken koll på menyn eller dryck, vad som fanns att beställa.

  • By Linda K from Stockholm
    30 April 2018

    Väldigt god mat! MEN otroligt små portioner i förhållande till pris. De marknadsförs som mediumstora Tapas, men om jag hade beställt nog för att bli mätt hade det gått på ca 600kr/person.. tapasen ligger på runt 100-180kr/st och är så små att de knappt går att dela på 2..

  • By Åsa S from Stockholm
    13 April 2018

    Mycket trevligt, välkomnande och personligt bemötande. Bra information och god mat. Det blev en rolig måltid med tapasliknande rätter.

  • By Gunnar O from Stockholm
    11 November 2017

    Välkomnande och trevligt mottagande. Tyvärr fick vi betala för 16 rätter fastän vi bara hade beställt (och fått) 13 rätter - slarv eller avsiktligt fel?

  • By Maria I from stockholm
    28 October 2017

    god mat.mysigt. .

  • By Johan A from Solna
    18 August 2017

    Bra tapasmeny. Husets specialitet var speciellt positiv. Auberginechipsen en perfekt avslutning. Goda ölsorter - spansk dubbel-IPA hittar man inte var dag. Trevlig personal också.

  • By Ellen S from Stockholm
    21 May 2017

    Cool setting, it was a Sunday when we visited and happened to be empty so we had the place to ourselves. The waitress was lovely, chatting to us about our travels and time in Stockholm. She was very attentive, even when other customers began to come in. The Moscow Swine cocktail was really nice and the food was delicious!

2 Next page