Reviews of The Garden

3.5
(based on 31 reviews)
Mässvägen 1, Älvsjö, 125 30
31 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Birgitta P from Huddinge
    14 February 2020

    God mat trevlig miljö

  • By Camilla H from Varberg
    14 February 2020

    Trevlig atmosfär och inredning. Tog lång tid innan maten kom, ännu längre tid tills jag fick betala. Potatisen ej genom kokt? Personalen upplevde stressad och grinig. Annars snygg servering.

  • By Pia L from Västerås
    14 February 2020

    Mycket nöjd med maten.

  • By Eva N from Södertälje
    13 February 2020

    Restaurangen öppnade 12:00. Min syster och jag beställde mat och Staropramen. Vi väntade och väntade och fick något kryptiska förklaringar till varför vi aldrig fick vår öl. Maten var OK. Men man kan tycka att de borde ha kunnat servera ölen också när den fanns på menyn. Vatten är ju gott så det drack vi istället. Vi blev besvikna.

  • By Maria B from Norrköping
    9 November 2019

    Vilken service! Trots ngn miss i bokningen löste de det galant! Mycket imponerad. Mat och service utmärkt rakt igenom!

  • By Lena Å from Norrköping
    9 November 2019

    Saknade engagemang hos personalen. Maten mycket god, rekommenderat vin sådär. Synd att vi inte kunde äta på verandan, det är mycket trevligare där, restaurangdelen hade flyttats in i lokalen.

  • By Annica M from Sollentuna
    8 November 2019

    Denna gång var det inte bra! Har besökt flera gånger genom åren å varit mycket nöjd. Men nu var det ” cirkus ”. Flera personer som servade i gen tycktes ha koll vad vi beställt. Plockade bort det som skulle vara kvar ex, bestick då vi hade både för å huvudrätt. Kom med fel vin trots vi beställt det som rekommenderats. Fick in fel huvudrätt. När rätt kom tycker jag att rätten bestod mest av jordärtskockor nästan ingen kyckling. Jag är besviken.... Det bord vi satt vid var ett bord som delats till flera två personers. Men,.. ett bordsnummer. Detta bidrog säkert till kaoset. När man iakttog hur personalen jobbade så verkade det som alla gjorde allt å sprang på alla bord. Helt obegriplig ordning.tveksamt om jag besöker denna krig igen. Betalar ju en del för besöket.

  • By Magdalena E from Vallentuna
    8 November 2019

    Omysig restaurang med kul koncept.

  • By Anna F from Stockholm
    8 February 2019

    Alldelels för stressad personal. Det blev nästan otrevligt. Trots att vi hade förbokat för 14 personer, samma mat, så fick vi vänta över 30 minuter....

  • By Towe K from Stockholm
    8 February 2019

    Väldigt bra restaurang om du vill äta något gott i samband med mässan. Boka i tid vid större mässor.