map placeholder

TGI Fridays Jessheim

Storgata 6, 2050, Jessheim

((()* American
  •  - Jessheim
  •  - Jessheim
  •  - Jessheim
  •  - Jessheim
Average
Main course: kr180
Food spend: kr259
Opening hours
Man-tors: 10.00-23.00
Fre: 10.00-01.00
Lør: 10.00-02.30
Søn: 12.00-22.00

Kjempegod mat og bra servering. God atmosfære.

Solfrid 06 November 2016
from Dal

View all 36 reviews

Vårt nyeste tilskudd som åpner 15.oktober. Flott plassert på enden av Storsenteret med fin uteservering både inn i selve senteret, og ut mot Storgata sommerstid. TGI Fridays Jessheim er en moderne og koselig restaurant, og en sentralt plassert bar som garantert får igang den herlige fredagsstemningen.

TGI Fridays Jessheim

Storgata 6, 2050, Jessheim

Contact +47 92016910
Website

See all restaurants in Jessheim

Customer reviews for TGI Fridays Jessheim

3.6 ((()* (based on 36 reviews)
94% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((()*
  • Location (((()
  • Service ((((*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (23)
  • lunch (11)
  • trendy (9)
  • child friendly (8)
  • large parties (4)
  • private dining (4)
  • value (4)
  • business (2)
  • entertainment (2)
  • romantic (2)
  • views (2)
  • afternoon tea (1)
  • breakfast (1)
  • (((** 13 December 2015 by Yvette from Jessheim

    We are a party of 9 people on julebord. Food and drinks came fast. Quick service I must say. Only downside was we had to find someone who can take our dessert/coffee orders after we had our main meal. Nobody even checked on us if we need anything or if food was okay. I know it is a busy night but these things should be a standard in any restaurant. I think it is also important that I mention about a service crew who had an underarm smell. That was not pleasant. Sorry I need to mention that. I personally always take my lunch at TGIF Jessheim when I'm in town. So I guess I'll see you again. God jul! :-)

  • ((((( 8 December 2015 by Karin from Jessheim

    ????????

  • ((((* 8 December 2015 by Jonas from oslo

    Elsker maten. God service, spesielt fra han amerikanske. Bord plasseringen var litt uheldig, trangt bak et langbord

  • (((** 7 December 2015 by designerjenta from Oppland

    God mat. Feil mat servert så datteren vår fikk maten da vi nesten var ferdig.

  • (((** 7 December 2015 by Linn from Kløfta

    Det var tomt for beef rib kl. 18.00 på en lørdag. Det er skuffende.

  • ((((* 6 December 2015 by Anna-karin from Jessheim

    Superhyggelig sted for både voksne og unge. Usedvanlig hyggelig personale:-)Ttips til forbedring: saver tilbud om å ta hånd om yttertøy eller i hvert fall vise meg hvor jeg kan henge yttertøy. Spesielt når man sitter i sofa og ikke kan henge jakker og vesker(og shoppingposer) på stol. Vi kommer tilbake!!!!

  • ((((( 29 November 2015 by Loraine from Jessheim

    Fornøy

  • (((** 24 November 2015 by Kenneth from Jessheim

    God mat, imøtekommende og hyggelige servitører. Men ting tok tid. Fra bestillingen på mat og drikke ble gitt, tok det ca 15 minutter før vi fikk drikke på bordet. Noe som er for lang tid.

  • (((** 23 November 2015 by Synnøve from Jessheim

    Vi kom 45 minutter tidligere enn hva vi hadde booket bord til. Det var hektisk, men vi fikk bord med en gang. Bordet var i en passasje hvor det gikk veldig mange så vi ba om et annet bord, dette ble ordnet med en gang så vi fikk sitte mer skjermet. God oppfølging fra servitøren hele tiden, både ved matbestilling og dessert. I og med at det var så hektisk gikk nok matlagingen unna denne kvelden for vi fikk hovedretten omtrent i det vi hadde tatt siste biten av forrettene. Kunne gjerne sett at det gikk litt tid mellom disse.
    Maten var god og servicen bra. Vi kommer tilbake!

  • (((** 21 November 2015 by J. from Skedsmokorset

    God mat, men veldig mye støy.

Unfortunately, you can't book TGI Fridays Jessheim online on this site

Book this restaurant