map placeholder

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

((()* American
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
Average
Main course: kr180
Food spend: kr259
Opening hours
Man - Lør 11:00- 23:00 Søn: 12:00 - 23:00

Super god mat! Blid og koselig service. Fikk maten ganske raskt.

Lene 12 July 2016
from Oslo

View all 47 reviews

Sentralt plassert ved Jernbanetorget, Oslo City og Oslo Spektrum finner du TGI Fridays City, en uformell og hyggelig amerikanskinspirert restaurant og bar. Shopping lunsj, middag med gode venner eller spennende drinker med kolleger etter jobb, TGI Fridays er et naturlig møtested for de fleste anledninger. På TGI Fridays omfattende meny finnes alt fra tex-mex retter, salater, pasta og sandwicher, men Fridays er nok aller mest kjent for store spennende burgere, møre biffer og deres saftige, uslåelige spare-ribs. Og selvfølgelig amerikanske forretter og desserter man ikke finner maken til! Fridays startet som en bar for unge, single i 1965, og standarden på drinkene og utvalget er den dag i dag fortsatt blant de aller beste. TGI Fridays City er, med sin sentrale plassering, et naturlig stoppested enten du skal på konsert, skal shoppe, eller bare vil avslutte en lang arbeidsuke på en uformell og hyggelig måte. Velkommen!

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

Contact +47 40013400
Website

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in City Centre

Customer reviews for TGI Fridays City

3.3 ((()* (based on 47 reviews)
74% of diners recommend this restaurant
  • Food ((()*
  • Value ((()*
  • Ambience ((()*
  • Location (((()
  • Service ((()*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (26)
  • lunch (16)
  • value (13)
  • trendy (12)
  • child friendly (10)
  • private dining (6)
  • romantic (5)
  • al fresco (4)
  • views (4)
  • afternoon tea (3)
  • entertainment (2)
  • large parties (2)
  • luxury (1)
  • ((*** 21 July 2015 by Chanett from Oslo

    Tok altfor lang tid med alt! Ventet i 20 min bare på å kunne bestille drikke (vi måtte spørre om vi kunne bestille) maten var forferdelig! Kald mat er ikke noe godt når man bestiller VARM mat! Måtte sende det tilbake, var ikke noe bedre da det kom tilbake. Altfor høy musikk. Det var 2 servitører som jobbet masse og alle de andre gikk bare rundt og så rett og slett dumme! Så det var ingen grunn til at alt tok så lang tid. Kan si det sånn at det ikke ble noe tips! Ble også veldig dårlig av maten. Kommer ikke til å dra tilbake hit. Ingen hyggelig opplevelse og i min mening bortkastet penger!

  • (**** 19 May 2015 by Mia from Oslo

    For dårlig service

  • (**** 27 June 2014 by Nina from Biskop Gunerius gate, Oslo

    Toalettet i annen etg. var stengt. Vi fikk bord rett ved det stengt toalett. Det luktet forferdelig, det stinket gammel urin, og det luktet i store deler av lokalet. Denne delen av lokale burde vært stengt! Ekkelt! Måtte spørre servitør om å få bytte bord, til tross for at de helt sikkert kjente stanken! Det var mange servitører på jobb, men det tok laaang tid før vår servitør tok i mot vår bestilling. Det tok veldig lang tid før maten kom, og når den endelig kom var kjøttet kaldt! Nye 15-20 min gikk før jeg fikk ny mat. Kald mat? Det er skikkelig uproft i en restaurant som langt i fra var fullt. Dette ble ingen positiv opplevelse for oss. Urin stanken satt i nesa hele kvelden!! Hvorfor reagerer ikke personalet på lukten?

  • ((((* 5 June 2014 by Ajah from oslo

    mye folk måtte vente en god stund på betjening og mat, men hyggelig personale som gjorde sitt beste.

  • ((((* 30 March 2014 by Mona from Oslo

    Mye støy der når fullt. For høy musikk!

  • ((((* 20 March 2014 by Hilde from Skjetten

    Veldig hyggelige og serviceinnstilte ansatte. God mat. Det som er negativt er at musikken ofte er for høy. Det er vanskelig å snakke med de som sitter på andre siden av bordet. Vi feiret en bursdag i går og det var morsomt at betjeningen kom med ballonger og sang bursdagssang!

  • ((((* 23 February 2014 by Sten from Noresund

    Veldig hyggelig betjening og utrolig god service. Maten er utmerket. Det hele gjorde besøket til en særdeles god matopplevelse. Et stort minus var at musikken ble spilt alt for høyt,jeg hadde problemer med å høre hva betjeningen sa til meg,samt at det var utfordrende å konversere oss fem imellom ved bordet.

  • (((** 19 February 2014 by Jarle from Oslo

    Noe dårlig service, kunne vært bedre. Rot med matbestillingene og desserten kom på forskjellig tidspunkt

  • ((((* 10 February 2014 by Therese from Oslo

    Servicen är ofta det som sätter den höga standarden för ett besök på fridays för min del och ja jag har ätit där många gånger runtom i Oslo. Denna kvällen blev jag trevligt bemött av servitrisen Freja som gav oss fantastisk service då vi var 7 pers som vill ha olika dryck, olika mat, olika stekgrader, utan det och det istället. Maten var riktigt god, allt flöt på väldigt fint. Med ett leende på läpparna, en skämtsam ton och en känsla för att komma förbi bordet då och då för att se om det var något mer vi behövde gjorde att jag gav henne 70 kr i dricks.För 2 timmar kände jag mig som den viktigaste gästen där. Tummen upp för sån service :)

  • ((((* 9 February 2014 by Guri from Sparbu

    Hyggelig servitør, Sara. Kjapp levering av drikke :-)

Unfortunately, you can't book TGI Fridays City online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant