map placeholder

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

((()* American
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
Average
Main course: kr180
Food spend: kr259
Opening hours
Man - Lør 11:00- 23:00 Søn: 12:00 - 23:00

Super god mat! Blid og koselig service. Fikk maten ganske raskt.

Lene 12 July 2016
from Oslo

View all 47 reviews

Sentralt plassert ved Jernbanetorget, Oslo City og Oslo Spektrum finner du TGI Fridays City, en uformell og hyggelig amerikanskinspirert restaurant og bar. Shopping lunsj, middag med gode venner eller spennende drinker med kolleger etter jobb, TGI Fridays er et naturlig møtested for de fleste anledninger. På TGI Fridays omfattende meny finnes alt fra tex-mex retter, salater, pasta og sandwicher, men Fridays er nok aller mest kjent for store spennende burgere, møre biffer og deres saftige, uslåelige spare-ribs. Og selvfølgelig amerikanske forretter og desserter man ikke finner maken til! Fridays startet som en bar for unge, single i 1965, og standarden på drinkene og utvalget er den dag i dag fortsatt blant de aller beste. TGI Fridays City er, med sin sentrale plassering, et naturlig stoppested enten du skal på konsert, skal shoppe, eller bare vil avslutte en lang arbeidsuke på en uformell og hyggelig måte. Velkommen!

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

Contact +47 40013400
Website

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in City Centre

Customer reviews for TGI Fridays City

3.3 ((()* (based on 47 reviews)
74% of diners recommend this restaurant
  • Food ((()*
  • Value ((()*
  • Ambience ((()*
  • Location (((()
  • Service ((()*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (26)
  • lunch (16)
  • value (13)
  • trendy (12)
  • child friendly (10)
  • private dining (6)
  • romantic (5)
  • al fresco (4)
  • views (4)
  • afternoon tea (3)
  • entertainment (2)
  • large parties (2)
  • luxury (1)
  • (((** 30 November 2015 by Øivind from Fredrikstad

    Hyggelig betjening og god mat, men vanskelig og føre en samtale da det spilles veldig høy musikk. Folk må heve stemmen betraktelig pga dette, og det blir veldig støy. Kan ha noe med at det er julebordssesong. Vil gjerne prøve et nytt besøk ved en senere anledning.

  • ((((* 27 November 2015 by Cathrine from Stavern

    Maten var helt grei, og vi var samlet sett fornøyde. Men vi ønsker å komme med noen forbedringsforslag; kyllingen var litt tørr og quesedillasen var litt lite spicy. I tillegg syntes vi kanskje det tok litt tid før servitøren kom. Vi fikk ikke tilbud om påfyll på brus, og vi måtte be om å få se dessertkartet.

  • ((((* 24 November 2015 by Kjetil from Oslo

    Et velfungerende konsept. Noe treg servering i hektiske perioder. Enkelte smakfulle og gode retter.

  • ((((( 15 November 2015 by Denisa from Oslo

    Jeg anbefaler alle om å spise på TGI Fridays! Utrolig god mat og veldig fin stemning ??

  • (**** 12 November 2015 by Marko from Oslo

    Generelt dårlig opplevelse. Vi måtte vente på første drikke i over 30 minutter og totalt har vi ventet på mat i 1 time og 15 min. Maten var nesten halvl kaldt.

  • ((((* 10 November 2015 by Åge from Oslo

    Grei restaurant, tok litt tid med maten

  • ((*** 6 November 2015 by Roger from oslo

    Hyggelig sted, maten var god. Det som dro det hele ned var at jeg det ble spilt alt for høy musikk. Til tider umulig å føre en samtale ved bordet.

  • ((*** 6 November 2015 by Karin from Oslo

    det tok veldig lang tid å få kontakt med noen av servitørene, som syns det var mer spennende å snakke med hverandre.
    maten kom rask. kvaliteten på den var litt under midels. en bestillte noe pasta med kylling og scampi og det var 2 scampi i den. en bestillte kylling fingers og det var helt smak løst, ukryddret kylling file i en frytyr deig om heller ikke smakte noe. en fikk en saus au juss (tror jeg den het) den smakte ikke noe.

    bestille desert der den enne kom fort og den andre kom 10 min etter den første. det er ikke så trivelig og speilet når det var barnet som måtte sitte å vente på sin is når de voksen hadde fått det de skulle.

    når vi ba om regningen, tok det 15 min før vi fikk den. fikk den ikke før to måtte gå for å rekke et tog. først da kom regningen.

    vi så at det var fullt og veldig travelt, men dette tok litt for lang tid og maten var ikke serlig imponerende.

    fridays er fridays forventer ikke noe super spektakulært når man kommer ditt men noe bedre enn de vi opplevde i går

  • ((((( 29 October 2015 by Oda from Oslo

    Perfect

  • (**** 23 October 2015 by Ingrid from Oslo

    I wanted to celebrate my birthday at T.G.I. fridays, and booked a table for 10 people. We got there at 16.35, and they have'nt heard about the booking. I had confirmation and bookingreference on my e-mail, so they said that they would fix a table. We had to wait 40 minutes for the table. When the waitress came, he said that he only had a table for 7 people. I said that it was not ok, beacause I ordered a table for 10, so he fixed a table for 8..... The waitress at our table was very stressed and ran in and out. We ordered drinks and beer, but we got it after 30 minutes and a lot of nagging. After another 10 minutes we got the food, and it was cold. When we were supposed to pay, we had to calculate by our own what we should pay, and go to the payment disk, even though she separated us with numbers when ordering food and drinks. T.G.I Fridays City, you suck. And ruined my birthday.

Unfortunately, you can't book TGI Fridays City online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant