map placeholder

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

((()* American
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
Average
Main course: kr180
Food spend: kr259
Opening hours
Man - Lør 11:00- 23:00 Søn: 12:00 - 23:00

Super god mat! Blid og koselig service. Fikk maten ganske raskt.

Lene 12 July 2016
from Oslo

View all 47 reviews

Sentralt plassert ved Jernbanetorget, Oslo City og Oslo Spektrum finner du TGI Fridays City, en uformell og hyggelig amerikanskinspirert restaurant og bar. Shopping lunsj, middag med gode venner eller spennende drinker med kolleger etter jobb, TGI Fridays er et naturlig møtested for de fleste anledninger. På TGI Fridays omfattende meny finnes alt fra tex-mex retter, salater, pasta og sandwicher, men Fridays er nok aller mest kjent for store spennende burgere, møre biffer og deres saftige, uslåelige spare-ribs. Og selvfølgelig amerikanske forretter og desserter man ikke finner maken til! Fridays startet som en bar for unge, single i 1965, og standarden på drinkene og utvalget er den dag i dag fortsatt blant de aller beste. TGI Fridays City er, med sin sentrale plassering, et naturlig stoppested enten du skal på konsert, skal shoppe, eller bare vil avslutte en lang arbeidsuke på en uformell og hyggelig måte. Velkommen!

TGI Fridays City

Biskop Gunnerus' gate 3, 0155, Oslo

Contact +47 40013400
Website

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in City Centre

Customer reviews for TGI Fridays City

3.3 ((()* (based on 47 reviews)
74% of diners recommend this restaurant
  • Food ((()*
  • Value ((()*
  • Ambience ((()*
  • Location (((()
  • Service ((()*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (26)
  • lunch (16)
  • value (13)
  • trendy (12)
  • child friendly (10)
  • private dining (6)
  • romantic (5)
  • al fresco (4)
  • views (4)
  • afternoon tea (3)
  • entertainment (2)
  • large parties (2)
  • luxury (1)
  • ((((* 19 December 2015 by Hanne from Oslo

    God service, hyggelig personale og deilig mat.

  • (((** 18 December 2015 by Bente from Oslo

    Dessverre var vårt siste besøk hos Fridays en lite hyggelig opplevelse. Vi hadde bestilt bord i god tid,kl.17.30, men vi måtte trenge oss fram i køen utenfor, rett innenfor var det kaos, men vi ble etterhvert vist til bordet av en hyggelig ansatt. Hun ble fortalt at vi skulle være på Spektrum 19.30, og forsikret oss om at det skulle vi rekke fint.Satt en stund før vi fikk bestilt drikke og mat . Det var veldig kaldt i restauranten!. Vi ventet på maten i 1 (en) time, så jeg gikk for å finne en ansatt, da så jeg at vår bestilling var satt frem, men ingen til å servere oss. ¨Så maten var nesten kald, da vi fikk den, og vi hadde jo begynt å føle at vi kom i tidsnød. Maten var som vanlig god, men altså ikke varm. Jeg hadde ikke fått beger med saus til min sampler, den var tømt over tallerkenen. Ingen kom heller med våtservietter. Jeg vil understreke at de ansatte var hyggelige, de løp og var så raske de bare kunne , men det var åpenbart for få folk på jobb. Dette har jeg opplevd før også, når det har vært arrangement i Spektrum, så det er åpenbart et problem.
    Som sagt, de ansatte var hyggelige og sto på, så ingen klager på dem altså!
    Det var hyggelig å la oss få mat og drikke for halv pris som plaster på såret, men faktisk ville vi heller hatt kortere ventetid og varm mat for full pris .
    Mvh
    Bente

  • (((** 17 December 2015 by Esta from Oslo

    Absolutt et bra TGI-sted men utrolig kaldt!! De fleste satt og frøys og måtte ha på seg noe av yttertøyet, skjerf o.l...Andre gjester gjorde det samme. Klarer ikke helt å slappe av når det er så kaldt. Veldig god mat men vil si at porsjonene var litt små. Både voksne og unge var fremdeles sultne da vi gikk derfra. Ellers veldig god mat! Ventet nærmere en time på maten, forhåpentligvis éngangs tilfelle..

  • (((** 17 December 2015 by Ole from Porsgrunn

    Maten var kald når den ble servert. Men ellers bra.

  • (((** 15 December 2015 by Kjersti from Sarpsborg

    Vi hadde det hyggelig og koste oss, men det ble veldig lenge å vente på maten, nesten en time. Maten er helt grei, og er vel det som forventes av Fridaykonseptet.

  • ((*** 11 December 2015 by NN from Oslo

    Ventet i 45 minutter på maten. En rett var gjennomstekt når bestilt medium/raw, en annen rett manglet tilbehøret som var beskrevet. I tillegg trangt bord, hvor folk skumpet borti hver gang de gikk forbi. Ellers ok på smak.

  • ((((* 10 December 2015 by Tore from Kragerø

    Generellt god mat og hyggelig setting, sentralt.

  • ((((( 10 December 2015 by Anne-marie from Oslo

    Hyggelig kveld med barnebarn. Alle koste seg. Har bare positivt å si. Spesielt hyggelig betjening.

  • ((((* 5 December 2015 by Elisabeth from Oslo

    Jeg er generelt fornøyd med hele oppholdet og har ingenting å legge til!

  • ((((( 4 December 2015 by Kristine from Oslo

    Veldig hyggelig personale! God service, og veldig god mat! Tok heller ikke forlang tid å få maten. Veldig fornøyd og kommer garantert tilbake! Det eneste var at musikken var litt vel høy, man måtte snakke veldig høyt til hverandre selvom det ikke var fult i restauranten.

Unfortunately, you can't book TGI Fridays City online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant