map placeholder

Texas Longhorn Skellefteå

Tjärhovsgatan 14, 931 32, Skellefteå

((((* Steaks & Grills
  • Texas Longhorn Skellefteå - Västerbotten
  • Texas Longhorn Skellefteå - Västerbotten
  • Texas Longhorn Skellefteå - Västerbotten
  • Texas Longhorn Skellefteå - Västerbotten
  • Texas Longhorn Skellefteå - Västerbotten
Average
Main course: 200kr
Food spend: 360kr
Opening hours
Måndag-onsdag: 17.00-22.00 Torsdag: 16.00-22.00 Fredag: 16.00-23.00 Lördag: 12.00-23.00 Söndag: 16.00-21.00

Firade hustruns 80 rs dag
Funkade utmärkt

Bo 31 May 2019
from Skellefteå

View all 65 reviews

Texas Longhorn i Skellefteå bjuder på en mysig miljö med maträtter gjorda på färska råvaror utan onödiga tillsatser. Recepten kommer från grundaren Phils familj eller recept som tillsammans tagits fram under företagets tid. Här kan du njuta av mat som kännetecknar Texas, exempelvis traditionell Texas chili, revbensspjäll och surf & turf. Vänligen notera att restaurangen endast tillåter bokningar på upp till 8 personer online.

Texas Longhorn Skellefteå

Tjärhovsgatan 14, 931 32, Skellefteå

Contact +46 91014700
Website

Make a booking

See all Texas Longhorn Restauranger

See all restaurants in Västerbotten

See all restaurants in Skellefteå

Customer reviews for Texas Longhorn Skellefteå

4.1 ((((* (based on 65 reviews)
92% of diners recommend this restaurant
  • Food ((((*
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location ((((*
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (51)
  • private dining (28)
  • value (20)
  • trendy (12)
  • lunch (11)
  • large parties (10)
  • romantic (9)
  • business (7)
  • child friendly (7)
  • al fresco (6)
  • luxury (4)
  • afternoon tea (1)
  • breakfast (1)
  • ((((( 6 February 2017 by Suzanne from Luleå

    Vi tycker att det var mysigt, bra personal och maten var så jävla god + snabb service.

  • ((((* 5 February 2017 by Anders from Skellefteå

    Trevlig personal och fantastiskt god mat men det känns lite billigt att man inte kan betala vid bordet

  • ((((( 2 February 2017 by Britt-inger from Skellefteå

    Trevlig miljö, god service och framförallt god mat

  • ((((( 26 January 2017 by Kjell-arne from Skellefteå

    Mycket bra service

  • ((((* 21 January 2017 by Johannes from Skellefteå

    Mycket gott kött!

  • ((((* 15 January 2017 by Filip from Byske

    Bra mat och service !

  • (**** 9 January 2017 by Anki from Skellefteå

    Vi hade bokat 6 pers kl 17-19 den 7/1. Vi var i tid. Vi beställde och fick dryck, men fick vänta 70 min på maten. Det blev ju tight med tiden, men när de frågade om vi ville ha dessert så trodde vi att det skulle hinnas med, så vi beställde. När klockan blev 19 hade vi inte blivit riktigt klara, men servitören bad oss dricka upp vinet i baren för andra gäster väntade på bordet. Detta trots att det fanns MÅNGA lediga bord att använda i väntan på att just VÅRT skulle bli ledigt. När vi klagade och tyckte att det inte var vårt fel att maten var sen fick vi till svar att "oxfilé well done" tar lång tid. Det tycker jag fortfarande inte är gästens problem.
    På det hela taget tycker jag att personalen behöver en kurs i vänligt bemötande. Detta borde ha kunnat lösas till allas belåtenhet om personalen hade varit lite smidig och tillmötesgående. Gästerna kommer att utebli om ni fortsätter på denna linje. Kan inte köket klara en sittning på 2 timmar får ni väl öka till 2,5 Tim.
    Naturligtvis berättar jag detta för vänner och bekanta. Jag kommer ju inte att rekommendera någon att äta där, vilket jag annars skulle ha gjort, för vi var nöjda med maten.
    Anki

  • ((((( 7 January 2017 by Krille from Skellefteå

    Rekommenderas varmt! Suverän service, suverän mat och ett jättetrevligt ställe!

  • ((((* 7 January 2017 by Niklas from Skellefteå

    God mat och trevlig personal. Kan rekommendera.

  • ((((* 6 January 2017 by Staffan from Skellefteå

    Fick vårt bord i god tid, men vinet innan mat dröjde, många som kom senare fick dryck före oss. Trevlig servitris, men tyvärrvar min 300 g entrecote så seg att man fick steka en ny, blev bra då. Lite futtigt med bara bbq-såsen som tillbehör, kunde inte få en BEA.. Hustruns 200 g entrecote var bra. Bjöds på kaffe efteråt, rack! - 25 ute,värmde gott!

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant