Reviews of Tehran Grill - Rörstrandsgatan

4.3
(based on 359 reviews)
Rörstrandsgatan 15, Stockholm, 113 40
359 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Riitta R from Stockholm
    25 November 2019

    Mycket bra mat. Trevlig bemötande. Inredningen kal och anonym. Svårt att föra ett normalt samtal p.g.a. att ingenting dämpar ljudet. Synd, för annars är Tehran en förträfflig restaurang.

  • By Mimmi G from Stocksund
    9 November 2019

    Hej! Vi var ett gäng på 6 personer som åt hos er i lördags på Rörstrandsgatan. Alla är mycket nöjda med besöket. Maten är fantastiskt god!!! Den är mycket smakrik! Det var vi alla väldigt överens om! Personalen var trevlig och snabba. Ni har två restauranger, vi har nu varit på båda och Tehran grill på andra stället har en mycket mer unik och härlig atomsfär och inredning. Utöver det så är båda ställena fantastiska på mat. Tack!

  • By Danv V from Stockholm
    31 October 2019

    Har varit flera gånger på Tehran Grill men tyvärr upplevde jag att det tar långt tid till maten blir klar.

  • By David A from Stockholm
    30 October 2019

    Hej! Maten var verkligen god och prisvärd! Om det är något som vårt sällskap inte tyckte om var att det var för högljutt! Kanske ett par färre bord hade hjälpt? Det som absolut inte hjälpte var att även musiken var hög så i vårt sällskap var vi nästan tvungna att skrika för att höra varandra. Just på grund av oväsendet skulle jag inte rekommendera restaurangen.

  • By Nooshin H from Sundbyberg
    23 October 2019

    Maten var god som vanligt, tyvärr musiken var lite för högt att ibland gick inte höras bordskompisen, trist var det för att två gester flyttat på sig sedan lämnat resturangen pga hög ljud. Redan kl. 19 Drickan Doogh som är typisk iIransk dricka med kebab var slut. Jag som hade bjudit min svensk kompis för hans födelsedag och ville presentera iransk typisk mat?? bara två personal för hel bokat restyrang??

  • By Mazyar K from Stockholm
    17 October 2019

    Excellent, as usual

  • By Linda S from Ljusfallshammar
    12 October 2019

    Bra service, mysig lokal och atmosfär och FANTASTISK mat! Är uppvuxen med persisk mat och älskar det. Två i sällskapet hade aldrig ätit det innan och tyckte det var det godaste de ätit på restaurang någon gång! Rekommenderar varmt ett besök där!

  • By Nathalie N from Stockholm
    11 October 2019

    Allt var perfekt förutom att det ekar så mycket i restaurangen, vi var tvungna att skrika till varandra för att höra något.

  • By Arash S from Stockholm
    4 October 2019

    Väldigt god mat men jag blev inte mätt!

  • By Golnaz A from Stockholm
    4 October 2019

    Absolut det bästa mat som jag har ätit.