Guide MICHELIN 2020

Reviews of Sture

4.4
(based on 25 reviews)
Adelgatan 13, Malmö, 211 22
25 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Jan A from Malmö
    1 February 2020

    En mycket god och väl genomkomponerad avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket, serverat i ett lagom tempo och med en balanserad presentation. Vackra och kreativa uppläggningar. Ett mottagande och en servering som jag inte upplevt någon annanstans i Sverige, varmt och uppmärksamt! En högtidsstund!

  • By Håkan H from Lund
    28 November 2018

    Vi åt (2 pers) avsmakningsmenyn. Fantastiskt gott, både mat och dryck. Trevligt bemötande och mycket god service

  • By Lene L from Stege, Denmark
    24 November 2018

    Best experience in years, and we are Michelin-tourists! Outstanding service. The food was fantastic, you could enjoy each component in the tastes. And the pace of the service was perfect. The handling of one af the guests allergie was admirable.

  • By Åke S from Malmö
    1 November 2018

    Seg biff,bra vinpaket,sämre med provsmakningenyn

  • By Åke L from ANEBY
    4 October 2018

    Inbjudande välkomnande och därefter fantastisk service med kunnig personal. Jag och mitt sällskap kände oss sedda och omhuldade under hela besöket. Maten var utmärkt med en fantastisk kombination av smaker och tillhörande noga utvalt och passande vinpaket. Mycket nöjd.

  • By Malin L from Tomelilla
    22 September 2018

    Så fantastisk GOD mat. Mycket trevlig och kunnig personal. En upplevelse, helt klart.

  • By Marianne L from Norrköping
    5 May 2018

    Trevlig miljö, mycket god mat och dryck. Kunnig och trevlig personal.

  • By Linn A from Malmö
    28 March 2018

    jättebra service och fint upplagda rätter.

  • By Dan H from Malmö
    24 March 2018

    Bra bemötande, god mat, perfekt service, små portioner

  • By Patrik A from Malmö
    1 December 2017

    Fint välkomnande. Lugn och exklusiv lokal med lagom många gäster. Fin och vilsam service. Minus för att det inte fanns en generell klädkod. En fin och smakrik upplevelse men lite för högt prissatt. Mättnadskänslan inföll också innan sista rätten vilket var synd. Med små justeringar skulle Sture kunna bli riktigt bra och prisvärt.

2 3 Next page