Reviews of Sole d´Italia

3.9
(based on 100 reviews)
Gråbrødre torv 1, København K, København, 1154
100 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Hens K from Frederiksberg
    17 February 2019

    Rustik italiensk gennemført Mine venner fra Jylland og jeg fik en 4 retters menu super lækker mad og service i top vi fik barbaresco hele menu godt valg vi kommer igen når vi lander i kbh igen.

  • By Lone J from København
    14 January 2019

    En rigtig god oplevelse! En rigtig god oplevelse!! Vi fik en tre retters menu hvor alt spillede max!! Og det uden overdrivelse!! Hovedretten var en mørbradbøf af virkelig høj kvalitet og stegt til perfektion!! Personalet er imødekommende og utroligt søde - 5 stjerner gør det ikke. Tak for en god oplevelse!

  • By Jacob R from Köpenhamn
    31 December 2018

    Totalt värdelös resturang. Dyrt och dålig service vid nyår. Jag skulle absolut inte rekommendera någon av mina vänner att äta där. Tog över två timmar innan vi valde att gå då vi fortfarande inte hade fått huvudrätten. Nej som sagt, under all kritik!

  • By Eva S from Stockholm
    24 December 2018

    Vid bokning kunde meny eller normal bokning väljas, på plats var endast meny tillgänglig. Dessutom extremt dålig seevice o mottagande!??

  • By Knud H from Rønne
    27 July 2018

    Udmærket oplevelse! Havde velkomstdrinken været lidt køligere ville alt have været OK

  • By Kirsten D from København SV
    12 March 2018

    Supergod oplevelse - restauranten kan varmt anbefales.

  • By Helle H from Greve
    2 December 2017

    Vi fik rigtig dejlig mad og vin, maden er måske til den dyre side, når man ser på portionsstørrelsen. Vi måtte vente længe på vores forret, men derefter fik vi serveret hovedret og dessert med passende interval.

  • By Per D from Ryomgård
    17 February 2017

    En meget hyggelig oplevelse, lige fra ankomsten med en venlig, levende tjener, der anviste bordet, og kom med det vi ønskede.

  • By Patricia P from København
    3 February 2017

    Hyggelig atmosfære, god betjening, dejlig mad, en god aften på min fødselsdag.

  • By Hans Christian E from Solrød
    22 January 2017

    Super god oplevelse. Mad, stemning, betjening - helt i orden.