Reviews of Sjøhuset Restaurant

4.6
(based on 50 reviews)
Østre Strandgaten 12 A, Kristiansand, 4610
50 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Arnt Gunnar F from Kristiansand
    15 February 2020

    Veldig god mat, og ikke minst hyggelig betjening!

  • By Anne-lise L from Kristiansand
    27 January 2020

    Vi hadde en 7 rettes meny med vinpakke. Det var nydelig mat og vin, et perfekt måltid, og god service, i et veldig flott lokale.

  • By Svein K from KRISTIANSAND S
    18 December 2019

    helt topp på alle vis

  • By Anne lise H from Kristiansand
    16 December 2019

    Var der for å prøve lutefisk for første gang. Mye bedre enn forventa.

  • By Terje H from Kristiansand
    4 December 2019

    Vi feiret min kones føfselsdag 4.desember på Sjøhuset med 5-retters meny som var utsøkt og servicen upåklagelig også. Var spesielt fornøyd med at vi fikk det bordet vi hadde bedt om i internett bookingen. Vi kommer tilbake ved neste års feiring også.

  • By Astor R from Grimstad
    29 November 2019

    Som vanlig supergod mat og topp service

  • By Elisabeth O from Oslo
    22 July 2019

    Hei, Jeg spiste lunsj to dager på rad. Servitørene var supre. Den ene dagen 22. Juli hadde vi blåskjell. Skjellene var ypperlige, potetene like men skjellene kunne vært " smeiket bedre i hvitvin, fløte etc." Andre dagen var det terningkast 6 - fish and chips. Nydelig.

  • By Magnus B from Kristiansand
    12 July 2019

    Kelnerens var litt for opptatte til Å gi oss den servicen vi ønsket, maten var god, Men ikke mer enn det.

  • By Økodel A from Kristiansand
    8 July 2019

    I år som i fjor, et fantastisk måltid. Vi valgte alle 5-retters menyen. Nydelig mat:-)

  • By K. A. A from Kristiansand
    6 July 2019

    Veldig fint besøk, nydelig fiskesuppe, men ikke så veldig god jordbær-dessert. Ellers et veldig hyggelig personale og fint og sitte ute i glasshuset.