Ristorante Rustico

(88 Reviews)
Järnvägsgatan 34, Sundbyberg, 172 35
Italian, Pizza
View main menu

Average

Main course: SEK 195
Food spend: SEK 380

Opening hours

Fredag-Söndag: 11:00 -00:00
Måndag: 11:00 -23:00

Restaurant description

Ristorante Rustico i Sundbyberg tar dig på en resa genom Italiens lantliga matlagning. Restaurangen har en modern känsla med mörka träslag och ett snyggt vitt mönstrat golv.

På menyn hittar du rätter från många av Italiens regioner. Antipasti som carpaccio på oxfilé med chilikräm, olivolja, citron, selleri och parmesan passar utmärkt som aptitretare. Hugg sedan in på pappardelle med gräddsås, blandsvamp, pecorino och hyvlad tryffel, eller smörstekt rödingfilé med fänkålskrudité, babyspenat och hummerrisotto.

Hos Ristorante Rustico i Stockholm är råvaran viktigast, och maten tillagas med stor kärlek till de färska varorna. Innan maten passar det att smutta på en aperitivo, som till exempel en Bellini med vit persikopuré, prosecco och persikolikör. Till efterrätt kan du smaka på en nutellapizza med söt mascarponekräm, toppad med kokosflingor och jordgubbar.

Kliv in hos Ristorante Rustico på Järnvägsgatan 34, där du kan leva ut det ljuva livet med smakrik mat. Till Sundbyberg centrums tunnelbana tar det tre minuter att gå.

Dishes displayed on a la carte menus are representative of the type of food available at the restaurant.

Customer reviews for Ristorante Rustico
4.3
(based on 88 reviews)

97%
of diners recommend this restaurant

  • Food
  • Drinks
  • Ambience
  • Service
  • Value
  • Location

Recommended for

  • al fresco (3)
  • business (10)
  • child friendly (14)
  • dinner (78)
  • entertainment (1)
  • large parties (18)
  • lunch (28)
  • luxury (4)
  • private dining (52)
  • romantic (37)
  • trendy (11)
  • value (44)
  • By Anita O from Sundbyberg
    29 September 2020

    Jättegod mat och bra service

  • By Madeleine G from Sundbyberg
    23 September 2020

    Gott och mysigt! Rekommenderas!

  • By Lasse E from Sundbyberg
    21 September 2020

    God lunch. Bra maträtter. Alla tre åt upp sin mat och var nöjda och belåtna.

  • By Andreas S from Stockholm
    19 September 2020

    Detta var andra gången som jag åt lunch här Inte så mycket folk på en lörrdag. Fick ett fint bemötande. Jag tog en carbonara-pasta. Den var krämig och god.

  • By Hans K from Sundbyberg
    12 September 2020

    God mat, bra service lite bullrigt och väl korta avstånd i coronatider

  • By Shahin D from Solna
    5 September 2020

    Beställde en pizza med 4 ingredienser. Fick 3, ingen servitör att hitta så får gå bort själv och säga till efter en stund. Servitör kommer med ingredienserna på en separat tallrik, säger att dem är tillagade och jag kan lägga det på min pizza, tråkiga var att det var helt kallt, ingrediensen var kylskåpskall.. Slöare knivar får man leta efter, när bordet skakar för att du måste ta i så pass.. Ingen kollar till oss tills vi har ätit klart och frågar endast om vi vill beställa något mer. Maten smakar snäppet bättre än pizzeria med stenugn, resturangen hade en mysig känsla, som enligt oss inte gick ihop med "krökar musiken" som dunkar på i bakgrunden. Stället har potential men småslarv på alla fronter leder till en trist upplevelse.

  • By Lasse E from Sundbyberg
    9 August 2020

    Pastalunch på en söndag

  • By Viveka L from Solna
    10 March 2020

    Trevlig personal och fantastisk god mat! Vi kommer tillbaka.

  • By Ella T from Stockholm
    8 March 2020

    Mysig restaurang med god och prisvärd italiensk mat, hit kommer jag definitivt att gå igen!

  • By Emilie E from Vällingby
    22 February 2020

    Bra mat. Goda drinkar. Fin service.

Restaurant Location Map
Ristorante Rustico
Järnvägsgatan 34, Sundbyberg, 172 35

Similar Restaurants

  1. Fat Franks Bromma

    Fat Franks Bromma

    Italian
    (17 Reviews)
    3.7km
    Fat Franks Bromma
  2. Capri Due

    Capri Due

    Italian
    (71 Reviews)
    4.3km
    Capri Due
  3. Picoteo Sundbyberg

    Picoteo Sundbyberg

    Latin American
    (4 Reviews)
    1m
    Picoteo Sundbyberg
  4. Pontus in the Park

    Pontus in the Park

    French
    (32 Reviews)
    712m
    Pontus in the Park
  5. Saaghi Grill

    Saaghi Grill

    Persian
    (4 Reviews)
    1.6km
    Saaghi Grill