map placeholder

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

(((() Italian
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
Average
Main course: kr.179
Food spend: kr.299
Opening hours
Monday-Sunday 17:00-24:00

Da Claudio ligger lige nede på hjørnet, er en hyggelig restaurant med god betjening, dejlig stemning og skøn mad... Kommer der ofte....

Berit 08 June 2013
from Frederiksberg

View all 65 reviews

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

Contact +45 38872616
Website

See all restaurants in Copenhagen

See all restaurants in Storkøbenhavn

Customer reviews for Ristorante Da Claudio

4.5 (((() (based on 65 reviews)
100% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value (((()
  • Ambience (((()
  • Location (((()
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • child friendly (20)
  • large parties (18)
  • romantic (18)
  • entertainment (17)
  • dinner (13)
  • business (10)
  • afternoon tea (4)
  • breakfast (4)
  • value (3)
  • private dining (1)
  • trendy (1)
  • ((((* 22 April 2012 by mbsr from Roskilde

    Lørdag 17.30-19.15. Lækkert anrettet, fine smagsnuancer, iltning af vin, så den var drikkeklar med det samme. Vi skulle til forestilling kl.20, og kunne ikke nå desserten, fordi vi havde hyggesnakket for meget under middagen, så vi spurgte om vi kunne afmelde desserten, det kunne vi og det blev uden problemer modregnet i regningen. Hyggeligt sted med autentisk atmosfære. Ventilationsanlæg er synligt i lokalerne og ikke særligt dekorative. Nogle af os fik risotto med Karl Johansvampe og trøffelsovs. Det var yderst velsmagende og rigeligt af det - savnede dog lidt friskt salat til, men det kan man jo bare bestille ved siden af...

  • ((((* 21 April 2012 by Lykke from Nykøbing F og København

    Nu fik min ven og jeg kun en hovedret samt brød og oliven samt vin og vand, så jeg kan ikke udtale mig om menukortet som sådan, men vores måltid var på alle måder dejligt og smagte virkelig godt og italiensk. Udfra anretningen og synet af andre retter, som de øvrige gæster fik, ser menukortet ud til at være helt fantastisk.

  • ((((( 18 April 2012 by Food from København

    Det er nu anden gang, vi har haft en fantastisk aften på Da Claudio - med masser af god mad og dejlig stemming og betjening.

  • ((((* 2 April 2012 by gourmeten from København

    flot serveret gode smagsoplevelser gode vine

  • ((((( 25 February 2012 by Madentusiasten from København

    Hvad enten vi spiser menuen, som er fantastisk, eller a la carte, er det super. I går spiste min søster - som aldrig spiser dessert - hele den hvide chokolademousse. Vi bruger gerne penge på et restaurantbesøg hos Da Claudio - i stedet for et psykologbesøg. Det er både leasende for sjælen og maven.

  • ((((* 25 February 2012 by Anne from Esbjerg

    Spiste en fredag aften kl 19.00

  • ((((* 20 February 2012 by skov from frederiksberg

    Som altid var det i orden.

  • ((((( 19 February 2012 by Gitte from Frederiksberg

    Et sted man kommer igen og igen. Maden er uovertruffen og jeg gæder mig til næste besøg. Et sted jeg til hver en tid vil anbefale man besøger.

  • ((((( 15 February 2012 by Kai from [@]Kastrup

    Vi fik en god madoplevelse, gode vine samt en skøn betjenning og en dejlig stemning, vi har spist der flere gange så helt i top, det er ikke sidste gang vi kommer her

  • ((((* 9 February 2012 by kulinaren from 2800

    top

Unfortunately, you can't book Ristorante Da Claudio online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant