map placeholder

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

(((() Italian
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
Average
Main course: kr.179
Food spend: kr.299
Opening hours
Monday-Sunday 17:00-24:00

Da Claudio ligger lige nede på hjørnet, er en hyggelig restaurant med god betjening, dejlig stemning og skøn mad... Kommer der ofte....

Berit 08 June 2013
from Frederiksberg

View all 65 reviews

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

Contact +45 38872616
Website

See all restaurants in Copenhagen

See all restaurants in Storkøbenhavn

Customer reviews for Ristorante Da Claudio

4.5 (((() (based on 65 reviews)
100% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value (((()
  • Ambience (((()
  • Location (((()
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • child friendly (20)
  • large parties (18)
  • romantic (18)
  • entertainment (17)
  • dinner (13)
  • business (10)
  • afternoon tea (4)
  • breakfast (4)
  • value (3)
  • private dining (1)
  • trendy (1)
  • ((((* 12 December 2012 by Lennart from Amager

    Vi fik en italiensk ret. Vi syntes at foretten var for voldsom - der var formeget.

  • ((((( 12 December 2012 by Læreren from Storkøbenhavn

    Månedens menu og årets julemenu blev afprøvet af et selskab på 12, og der var ingen problemer med at få enkelte retter udskiftet, selv om flere ønskede dette. Maden er i topklasse inden for priskategorien, og betjeningen var som altid supersød og professionel hele vejen igennem.

  • ((((* 11 December 2012 by Mad-til-Mellemnavn from Kgs. Lyngby

    Hovedretten var udemærket - lækkert kød. Dog lidt for meget garniture efter min smag. Kan lide det enkelt, men det er jo en individuel smagssag. Desserten der i mod var helt fantastisk! Betjeningen var i TOP!

  • ((((( 11 December 2012 by Madelskeren from 2000 Frederiksberg

    Jeg var i Claudio sammen med en veninde fredag aften. Alt var fantastisk!

  • ((((( 11 December 2012 by SupaEstrella from Købehavn

    Dejlig betjening - maden kommer forholdsvis hurtigt, selv når der er fyldt. Altid veltilberedt - fantastisk måltid.

  • ((((( 11 December 2012 by Shan1967 from Frederiksberg

    Jeg var der kl.19 mad er dejlig frisk og ny lavet, skønt at pastaen blive lavet samme dag

  • ((((( 22 September 2012 by Kræsen from Allerød

    Middag for 4 voksne kl 19.30 på anbefaling. Varm velkomst af sødt og proff. personale - drikkevarer og forretterne kom i rimelig tid trods et tæt pakket lokale og smagte .... fantastisk. God balance i tid til hovedretterne som var...fantastiske. Alle 4 tilberedt som ønsket. Alt personale var meget opmærksomme og venlige og de skabte en rar og hyggelig atmosfære. Vi følte os virkeligt velkomne.Det var første besøg på da-claudio men absolut ikke sidste!

  • ((((* 22 September 2012 by . from Frederiksberg

    .

  • ((((( 22 September 2012 by Hyggesprederen from Jyllinge

    Det er ikke første gang vi har spist på Da Claudio og ligesom de andre gange var vi super tilfreds med både maden og betjeningen, så vi kommer helt sikker igen.

  • ((((( 11 September 2012 by abc from København, Brønshøj

    .

Unfortunately, you can't book Ristorante Da Claudio online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant