map placeholder

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

(((() Italian
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
  •  - Copenhagen
Average
Main course: kr.179
Food spend: kr.299
Opening hours
Monday-Sunday 17:00-24:00

Da Claudio ligger lige nede på hjørnet, er en hyggelig restaurant med god betjening, dejlig stemning og skøn mad... Kommer der ofte....

Berit 08 June 2013
from Frederiksberg

View all 65 reviews

Ristorante Da Claudio

Godthåbsvej 42, 2000, Frederiksberg

Contact +45 38872616
Website

See all restaurants in Copenhagen

See all restaurants in Storkøbenhavn

Customer reviews for Ristorante Da Claudio

4.5 (((() (based on 65 reviews)
100% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value (((()
  • Ambience (((()
  • Location (((()
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • child friendly (20)
  • large parties (18)
  • romantic (18)
  • entertainment (17)
  • dinner (13)
  • business (10)
  • afternoon tea (4)
  • breakfast (4)
  • value (3)
  • private dining (1)
  • trendy (1)
  • ((((* 16 February 2013 by Margherita from Ringsted

    Det er altid en god oplevelse at komme hos Claudio. Har været der om aftenen, stemningen er altid fin, betjeningen i top! Maden er perfekt! Glæder mig til næste gang:-)

  • ((((( 1 February 2013 by Amagerkaneren from kastrup

    Fungere rigtig godt. Vi har været på Glaudio mange gange og vil komme igen.

  • ((((( 1 February 2013 by KL from Fredensborgf

    Helt suverænt til prisen...kan absolut anbefales. Helt fantastisk mad...

  • ((((( 10 January 2013 by Hyggemus from Frederiksberg

    Aften hyggeligt og dejligt mad

  • ((((( 6 January 2013 by Teddy from Frederiksberg

    Verdensklasse

  • ((((( 5 January 2013 by Wagner from Ballerup

    Rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefales .Maden er en dejlig oplevelse..Det smager rigtíg skønt..

  • ((((* 27 December 2012 by PP from København

    Spiste der en hverdagsaften kort før jul, hvor der var godt fyldt op. Personalet havde rigtig travlt, derfor tog det noget tid inden vi blev betjent. Men bortset fra travlheden var betjeningen god og sød. Maden var frisk, lækker, mættende og veltillavet fra bunden.

  • ((((* 20 December 2012 by firenze from frederiksberg

    som altid føler jeg mig meget velkommen og servicen er i top. maden er altid virkelig god. grunden tilbedømmelsen ikke bliver perfekt er den, at jeg for anden gang har måttet bede om at maden blev genopvarmet.

  • ((((( 17 December 2012 by Venner from 2650 Hvidovre

    Middag for to, kl 18.30 tilberedning samt servering i top

  • ((((( 16 December 2012 by Den from Frederiksberg

    Min veninde og jeg spiste middag. Maden smagte rigtig godt, var tydeligvis lavet af friske råvarer og tilberedt med kærlighed og omhu.

Unfortunately, you can't book Ristorante Da Claudio online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant