Guide MICHELIN 2020

Reviews of Restaurant Rebel

4.3
(based on 63 reviews)
Store kongensgade 52, København K, 1264
63 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Grethe B from Charlottenlund
    5 October 2019

    Vi havde bestilt 2 x STAR deal, hvor menuen er kendt. Derfor var det også underligt, at der gik meget lang tid, fra vi fik anvist bord, til vi blev tilbudt noget at drikke. Der gik yderligere meget lang tid mellem drikkevarer og maden. Champagne og snacks skulle serveres sammen, men snacks kom først på bordet lang tid efter champagnen. Maden smagte dejligt, men blev ikke præsenteret, men blot sat på bordet. Alt i alt en OK oplevelse, hvor vi nok havde forventet noget lidt bedre.

  • By AB N from København
    21 September 2019

    Lækker mad og gode vine serveret af et kompetent og velinformeret personale. Intet hastværk, men godt håndværk med råvarer tilberedt fra bunden. Rigtig god til prisen. En stor fornøjelse!

  • By Ole K from Hvidovre
    20 September 2019

    Skuffende. Friterede rejer var ikke helt behagelige at spise. Kød var med sener. Desert haltede på anretningen.

  • By Tina Strid C from Hvidovre
    18 September 2019

    Det var en fin velkomst vi fik og der var styr på at vi have en star deal. Dejlig champange og meget lækker 7 retters menu til en god pris. Hovedretten var lidt kedelig og ikke specielt gourmet agtig. De øvrige retter meget lækre. Der var en lille misforståelse ift. at vi troede vi havde bestilt en Pinot noir som blev til 4 glas. Så vi mangelede lidt vin i glasset ind i mellem. Men den søde tjener lod os kun betale for 2 glad pga misforståelsen. Jeg synes overordnet det var en god oplevelse. Har besøgt Rebel et par gange før og vil gerne anbefale stedet. Der er hyggeligt, man sidder lidt tæt. Kan følge med i andres samtaler, hvis ikke man har fulgt fokus på sit eget. God vin på menuen og som sagt meget lækker mad.

  • By Steen F from Fredericia
    12 July 2019

    Sublim restaurantoplevelse. Venlig og diskret tjener med stor faglighed. Fortalte det, vi gerne ville vide, og ikke en masse overflødig information.Lækre snacks og 4 spændende og smagfulde retter, der supplerede hinanden fortrinligt. Vinmenuen passede perfekt til retterne.

  • By Anne D from Virum
    15 June 2019

    Super lækker mad og dejlig betjening. Kan bestemt anbefales

  • By Liselotte V from København
    18 May 2019

    Fantastisk personale og fantastisk mad

  • By Signe H from Valby
    19 December 2018

    Træk fra vinduerne. Dårlig provins-diskoteksmusik på anlægget. De havde ikke styr på, hvilke oste, der var pastoriserede (vi var en gravid i selskabet, hvilket også var varslet på forhånd). Mange af retterne var alt alt for salte.

  • By Lis G from København
    14 December 2018

    rigtig god mad- og lidt anderledes. At sidde i kælderen er ikke det mest opløftende Super betjening

  • By Anne-mette D from København
    24 November 2018

    En middel madoplevelse. Maden var ok men ikke noget som man husker efterfølgende på nær desserten som vi fandt spændende.