Reviews of Restaurant J

3.9
(based on 348 reviews)
Augustendalsvägen 52, Nacka Strand, 131 28
348 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Gunilla C from Nacka
    26 April 2019

    Det var hög pratvolym, svårt när man har tinnitus.

  • By E from Värmdö
    24 April 2019

    Mycket god mat i fin miljö. Prisvärda luncher.Högre priser på kvällsmenyn men väl värt pengarna.

  • By Stina H from NACKA
    7 April 2019

    God mat. Vacker utsikt. Fina lokaler och mysigt med öppen spis och brasa. Trevlig personal!

  • By Lars A from Stockholm
    16 March 2019

    .

  • By Katarina P from Örebro
    3 March 2019

    Det är en mycket trevlig restaurang med mycket bra mat. Trevlig service! Har varit där många gånger, även på sommaren, då är det ännu finare! Åker gärna dit igen!

  • By Volkan B from Stockholm
    22 January 2019

    Ok med maten men personalen kändes stressad en tisdag kväll. Kom och gick flera gåner och ville plocka undan tallrikarna fast vi var inte heltklara. Fick en förfaktura på drygt 1400 kr som sevitrisen slängde i elden. När jag skulle betala var det på 1700kr. Det visade sig att vi hade fått faktura på fel bord. Kändes om det var gjort medvetet. Jag är inte nöjd med senaste sittningen.

  • By Anette B from Stockholm
    2 November 2018

    Sämsta hamburgaren i stan! Inga grönsaker och ingen garnityr. Förutom bröd och kött låg det 10 flagor köpt rostad lök på. Vi fick ingen påfyllning på vatten.

  • By Besa X from Germany
    19 October 2018

    Good and reliable booking service. Very friendly service people and the food was so good. The view was very romantic and the stove make a very compfortable feeling. We liked the place very much and we will definitely come back to this wonderful restaurant.

  • By Ulla-britt B from Stockholm
    30 September 2018

    Få rätter att välja på 4 varmrätter + fisksoppa och hamburgare. Hamburgarn var en 3:a (av 5). Äppelefterrätten var en 5 av 5.

  • By Kristofer S from Nacka
    15 September 2018

    Nej.