map placeholder

Restaurant Hereford Steakhouse

Rozenkrantz gate 7, 0159, Oslo

((((* Steaks & Grills
  • Restaurant Hereford Steakhouse AS - Oslo
  • Restaurant Hereford Steakhouse AS - Oslo
Average
Main course: kr250
Food spend: kr495
Opening hours
Monday - Sunday 14:00-23:00

Nydelig, rikelig mat! Kommer gjerne igjen!

Åse 20 March 2019
from Strømmen

View all 43 reviews

Dette er kanskje det eneste stedet i Oslo der du får servert kjøtt med stamtavle! Hereford-kuer har sin opprinnelse i England, fra grevskapet Herefordshire. Allerede på 1600-tallet ble dette området berømt for fint kjøtt, og i 1846 ble den første stamboka for kua opprettet. Hereford er i dag en av verdens mest anerkjente kjøttferaser. I tillegg serveres bl.a. Aberdeen Angus-kjøtt. Dette saftige, møre kjøttet er etterspurt verden over. Grillrestauranten har også et utsøkt vinkart med smaker fra store deler av verden. Hyggelige servitører bidrar til en behagelig atmosfære. Hereford Steakhouse garanterer å tilberede kjøttet slik at du vil komme igjen -og igjen.

Restaurant Hereford Steakhouse

Rozenkrantz gate 7, 0159, Oslo

Contact +47 22333711
Website

Make a booking

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in City Centre

Customer reviews for Restaurant Hereford Steakhouse

4.1 ((((* (based on 43 reviews)
90% of diners recommend this restaurant
  • Food ((((*
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service ((((*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (28)
  • value (15)
  • private dining (9)
  • business (6)
  • large parties (6)
  • romantic (5)
  • al fresco (3)
  • lunch (3)
  • trendy (3)
  • afternoon tea (1)
  • child friendly (1)
  • luxury (1)
  • ((((* 19 March 2017 by Frank from Nord odal

    Bra!

  • ((((* 5 March 2017 by Tora from Oslo

    God mat. God service.

  • ((((( 4 March 2017 by Rune from Oslo

    Min kone og jeg var der i går. Vi var begge enige om at vi var meget fornøyd med maten..
    Lenge siden vi har fått så god biff ute.
    Under desserten snakket vi faktisk om å komme tilbake en annen gang ganske snart.

  • ((((* 26 February 2017 by Rolf from Trondheim

    Vi benyttet oss av tilbud gjennom bookatable og bestilte en meny til kr 350,- pr person inkl et glass cava. Da fikk vi 2 retter å velge mellom samt 2 desserter å velge mellom. Vi valgte 150gr indrefilet og ble positivt overrasket over at måltidet ble servert uten poteter, men med mye grønnsaker. Vi ønsket øl til maten og fikk anbefalinger av servitøren som falt i smak.

  • ((((( 23 February 2017 by Inger-Lise from Oslo

    Hereford Steakhouse i Rosenkransgate 7 kan anbefales. Nydelig mat og minst like viktig - fin service og veldig hyggelig personale. ??????

  • ((((* 23 February 2017 by Ragnhild from Nittedal

    Vi var 5 stk.som koste oss med god mat,drikke,hyggelig service.

  • ((((( 23 February 2017 by Charlotta from Oslo

    Köttet är mört och smälter i munnen. Goda viner och vi rekommenderar chokladmoussen till efterrätt. Glad och trevlig personal.

  • (((** 13 February 2017 by Vivi from Oslo

    Maten var ndelig, utsøkt kjøtt og nydelig tilberedte grønnsaker. Vår tilbudsmeny var kanskje litt snau ift hva nabobordet fikk servert. Om hensikten med tilbudet var at man ønsket å tiltrekke seg nye kunder så opplevdes det som litt kipt. Vår creme brule hadde gode smaker og fyldighet, men var kald bortsett fra toppen som var godt karamelisert. Servitørene opplevdes som lite interessert. Vi måtte tilkalle for å be om drikke til maten, men de var alltid hggelige og svarte på det vi spurte om.

  • ((((( 1 February 2017 by Kari from Oslo

    Veldig god opplevelse, nydelig mat og god service!

  • ((((* 26 January 2017 by Jan from Oslo

    Veldig god mat og service.

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant