map placeholder

Restaurang N.E.O

Södra Strandvägen 6, 553 20, Jönköping

((((* Mediterranean
  • Restaurang N.E.O - Småland
  •  - Småland
  •  - Småland
  • Restaurang N.E.O - Småland
  • Restaurang N.E.O - Småland
  • Restaurang N.E.O - Småland
  • Restaurang N.E.O - Småland
Average
Main course: 155kr
Food spend: 295kr
Opening hours
Måndag - Torsdag: 11.30 - 00.00
Fredag: 11.30 - 01.00
Lördag: 12.00 - 01.00
Söndag: 12.00 - 19.00

Jätte nöjda hela sälskapet av 5 personer.

Johanna 28 April 2019
from Jönköping

View all 74 reviews

En bit av Medelhavet vid Munksjön här serveras god mat och trivsam stämning 7 dagar i veckan från lunch till kväll. Vår uteservering är en oslagbar solfångare och ligger direkt på kajkanten där du har utsikt över sjön. N.E.O. serverar medelhavsmat med fokus på Tapas, fisk och skaldjur allt lagat med riktigt hantverk och massor av kärlek.

Restaurang N.E.O

Södra Strandvägen 6, 553 20, Jönköping

Contact +46 36122555
Website

Make a booking

See all restaurants in Småland

See all restaurants in Jönköping

Customer reviews for Restaurang N.E.O

4.0 ((((* (based on 74 reviews)
91% of diners recommend this restaurant
  • Food ((((*
  • Value ((()*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service ((((*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (56)
  • views (53)
  • al fresco (42)
  • private dining (35)
  • trendy (34)
  • romantic (27)
  • lunch (20)
  • value (19)
  • large parties (11)
  • luxury (11)
  • business (10)
  • child friendly (3)
  • breakfast (1)
  • entertainment (1)
  • (((** 16 August 2017 by Emma from Jönköping

    Vanligtvis en toppen resturang men igår missade dem både på maten och servicen. Två i sällskapet fick skicka tillbaka sin mat då den inte var färdig och jag själv fick vänta 20 minuter längre på min trots överenskommelse om att allt skulle serveras samtidigt.
    Bottennapp.

  • ((((* 5 August 2017 by Nelli from Jönköping

    Jättegod mat! Nackdelen är att sällskapets mat (tapas) kom in vid olika tidpunkter (står i menyn att den gör det) men lite tråkigt då man är där för att äta tillsammans.

  • ((((* 31 July 2017 by Daniel from -

    -

  • ((((* 26 July 2017 by Alicia from jönköping

    trevlig personal och bra mat!

  • ((((( 23 July 2017 by Ingela from Jönköping

    Underbara tapas!

  • ((((* 21 July 2017 by Kevin from Jönköping

    OK

  • (**** 20 July 2017 by Björn from Jönköping

    Mycket sommarjobbare som gjorde sitt bästa, men som hade fått allt för dåliga förutsättningar (läs utbildning) i allt från restaurangens koncept, meny, kundbemötande etc. Dålig lösningsorientering, vi ville sitta ute o såg lätta lösningar att möblera om så sällskapet på 8 pers fick plats ute. Något som man bara viftade bort med att man hade andra bokningar så vi minsann inte kunde få plats. Vi satt inne i tre timmar o noterade besvikna att vi lätt hade fått plats ute under hela denna tiden.
    När det kommer till maten så var det dåligt synkat. Någon i sällskapet hade inte fått in en enda av hens tapas när resten hade hunnit äta 3. Skaldjuren (jätteräkorna) var dåliga och smakade gammalt. Argumentation från den stackars outbildade 19-åringen inleddes efter att han kollat med köket, och de var minsann upptinade idag o kunde inte vara dåliga. I detta fall hoppade hela mitt servicehjärta högt. Börja ALDRIG argumentera med kunden!!! Till sakfrågan hör att räkorna VAR dåliga, om de var dåliga redan när de frystes in, hade tinat nån gång o blivit omfrusna, legat för länge i rumstemperatur eller vad det beror på vet jag inte. O nästa reflektion, ett ställe med så bra rykte BORDE servera färska skaldjur. Kanske beror ryktet bara på läget? Mitt besök innebar tyvärr minuspoäng på både service, kundbemötande o matkvalitet.

  • ((*** 19 July 2017 by Jennie from Jönköping

    Maten var mycket god. Servicen var under all kritik. Vi satt med tomma glas i 50 min, försökte få någons uppmärksamhet men icke. Vi hade även tänkt äta dessert men det dröjde gör länge så vi avstod. Detta var andra gången servicen var lika låg, så nej tack, det var sista gången.

  • ((((( 12 July 2017 by Elisabeth from jönköping

    Mycket trevlig personal, speciellt Maria som var vår servitris, maten var supergod och vi var alla 8 riktigt nöjda!!!

  • ((((( 12 July 2017 by Anton from Jönköping

    Inte första eller sista gången jag besöker Neo's. God mat, trevligt ställe men för de priserna måste personalen behöver bli mer lyhörd, är andra gången på tre det missats i beställningarna.

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant