map placeholder

Plah Restaurant

Hegdehaugsveien 22, 167, Oslo

(((() Thai
  • Plah Restaurant - Oslo
  • Plah Restaurant - Oslo
  • Plah Restaurant - Oslo
Opening hours
Mandag - Lørdag: 17.00 - 01.00

Vi har hatt flere fantastiske måltider på Plah og var der første gang rett etter at det åpnet. Selv om det har gått lang tid holder Plah på kvalitet og service. Vi spiste set-menyen som var passe i mengde med en god variasjon i smaksbomber delikat presentert. Anbefales på det varmeste!

Tore 13 May 2019
from Hosle

View all 36 reviews

PLAH RESTAURANT er Nordens første moderne thai restaurant. Plah er kjent for dagens meny der de serverer et variert utvalg av retter, akkurat slik de gjør i Thailand. Plah bruker de beste norske råvarene på markedet - samtidig som de benytter gamle oppskrifter slik at de beholder de genuine smakene. På Plah er alt genuint originalt - på en moderne måte. Plah har fått en rekke gode omtaler i anerkjente publikasjoner som Vinforum, Michelin Guiden (to bestikk) og White Guide (hele 72 poeng).

Plah RESTAURANT har et omfattende vinkart med over 350 forskjellige viner og Oslos største og mest interessante utvalg av viner som passer til asiatisk mat. Vinkartet er blant annet hedret i Wine Spectator og blir hele tiden fornyet av deres dyktige sommelierer.

Plah Restaurant

Hegdehaugsveien 22, 167, Oslo

Contact +47 22564300

Make a booking

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in Majorstua

Customer reviews for Plah Restaurant

4.4 (((() (based on 36 reviews)
86% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (27)
  • private dining (15)
  • romantic (12)
  • luxury (11)
  • business (10)
  • trendy (6)
  • value (6)
  • lunch (5)
  • large parties (3)
  • ((((( 22 December 2016 by Jorunn from Oslo

    Koselig sted med god atmosfære for lite eller stort selskap. Nydelig mat med gode smaker og det ble presentert på en fin måte av hyggelige kelnere. Anbefaler alle å ta en tur og vi valgte vinmeny til maten som passet perfekt til smak og spicy retter.

  • ((((( 20 December 2016 by Lene from Oslo

    Spennende og velsmakende veganmeny. Rask og hyggelig servering. Følte oss vel ivaretatt på alle måter.Men går du for en meny, må du regne med å betale.

  • ((((( 19 December 2016 by Ann from Oslo

    Usedvanlig god mat og drikke, og upåklagelig service.

  • ((((( 19 December 2016 by Frithjof from Sandefjord

    Nok en fantastisk kulinarisk opplevelse og garantert ikke siste gangen jeg spiser på Plah

  • (((** 24 October 2016 by Kristin from Bærum

    Deilig mat og feilfrie servitører, men litt vel for profesjonelle, servering med lite vennlighet, kjølig profesjonalitet. Litt for få valgmuligheter mht meny. Skriver ja under på om jeg vil anbefale restauranten til andre, men under litt tvil

  • ((((* 23 October 2016 by Pingt from Oslo

    Mat og stemning var utrolig bra!

  • ((((( 11 September 2016 by Guro from Notodden

    Veldig bra. God mat og veldig god service.

  • ((((( 10 September 2016 by Wenche from Oslo

    Maten er som en smaksbombe!
    Hyggelige mennesker!
    Alt var bra!

  • ((((( 8 July 2016 by Toril from Oslo

    En fantastisk reise i Thai-kjøkkenets spennende smaker! Et nydelig måltid jeg ikke vil glemme! Dette var ikke siste gangen! God sommer til Plah!

  • ((((* 30 June 2016 by Gjest from Oslo

    Veldig god mat, veldig treg service, lunken hvitvin. Hyggelig del av byen, og fine lokaler.

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant