Reviews of Prostens Pizza

4.3
(based on 19 reviews)
Skrea 203, Falkenberg, 311 70
19 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Ulla L from Prostens pizzeria
    10 September 2020

    Trevligt och mycket vänlig och tillmötesgående personal.

  • By Ann-sofi I from Kullavik
    28 February 2020

    Hemtrevligt och välkomnande Trevlig personal med hög serviceminder Annorlunda koncept som tilltalade oss!

  • By Victor A from Falkenberg
    11 January 2020

    Trevlig miljö och bra service och mat o dryck är bra.

  • By Inger C from Falkenberg
    19 October 2019

    Prostens Pizzeria mysigt ställe. Bra service och god mat! Kunde suttit längre men två sittningar :(

  • By Yvonne F from Slöinge
    27 September 2019

    Mycket lyckad kväll. Trevlig atmosfär, skön musik och inte minst jättegod mat.

  • By Jessica D from Kvibille
    1 June 2019

    En smakupplevelse i fantastisk miljö och atmosfär.

  • By Jeanette R from Falkenberg
    31 May 2019

    Jättegoda och spännande förrätter och pizzor. Smaker som var annorlunda men jättegoda. Trevlig ser icke som verkligen månade om oss som gäster. Jättetack! Kommer gärna åter!

  • By Jeanette S from Värnamo
    11 May 2019

    Vällagad och smakrik mat och dryck! Så gott! Mysig atmosfär i lokalen, trevlig personal! Mycket nöjd, det var första besöket men definitivt inte sista??

  • By Catharina W from Falkenberg
    10 May 2019

    En pärla vi har i Falkenberg supertrevlig personal godaste pizzan o miljön är precis som man är på en familjekrog i Italien. Allt är super.

  • By Mona B from Hestra
    9 February 2019

    Allt bra utom att vi saknade en gatlampa vid parkeringen.

2 Next page