Reviews of Panefresco Hammarby Sjöstad

4.1
(based on 72 reviews)
Hammarby kaj 3, Stockholm, 12032
70 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Marie V from Kramfors
    7 March 2020

    Fantastisk god mat o service, vi var ett sällskap på 6 personer och alla gav högsta betyg.

  • By Åsa A from Salem
    3 March 2020

    Vi var 10 personer som hade bokat för lunch. Allt var klart när vi kom. Menyerna låg på bordet och vi fick snabb hjälp. Kvaliten på maten är så bra! Trevlig personal och prisvärd mat. Vi tar ofta med oss våra kunder hit på lunch för vi vet att de levererar!

  • By Christer P from Stockholm
    29 February 2020

    Trevlig miljö mycket bra mat och trevlig personal.

  • By Sebastian L from Stockholm, Hammarby Sjöstad.
    22 February 2020

    .

  • By Jennie A from Stockholm
    14 February 2020

    Mycket bra service. Jag fick byta ut min efterrätt till en annan på kvällens trerättersmeny. Dock obekväma stolar i restaurangen i Hammarbysjöstad.

  • By Olivia-May K from Stockholm
    2 February 2020

    Jag var på söndagsbrunch med familjen och med vänner till oss och det här är verkligen det perfekta stället att mötas äta och umgås på! Maten är jättegod och passar alla! Och restaurangen är trevlig och personalen har jättefin hand om barn! Det här är mitt favoritställe! /Olivia-May 8 år

  • By Inger L from Södermalm Stockholm
    31 January 2020

    Mycket god och smakfull mat. Trots mycket folk i restaurangen så var servicen bra. Kommer tillbaka!

  • By Anna L from stockholm
    29 January 2020

    Plus för supertrevlig personal & man får ha med sig hund! Goda pizzor med seg botten som skulle krävt en köttkniv :)

  • By Ann-sofi K from Hammarby Sjöstad
    26 January 2020

    Trevlig miljö, gott, fräscht, tillmötesgående personal. Skulle önska att det förutom pizza fanns ngn/ngra pastarätter från kl 13.00. För de som inte vill ha brunch.. söndag.

  • By Annika L from Stockholm
    24 January 2020

    Bästa pasta. Bästa pizzan! Yummi