map placeholder

Paladar de Cuba

Tegnérgatan 19, 114 20, Stockholm

(((() Cuban
  •  - Stockholm
Average
Main course: 194kr
Food spend: 476kr
Opening hours
Monday-Saturday 05.00pm-01.00am Sunday 04.00pm-11.00pm

Restaurant Paladar de Cuba presents traditional Cuban and Caribbean cuisine, and vast selection of cigars and rum. Paladar de Cuba is situated in Stockholm and has a nice and intimate setting.

Paladar de Cuba

Tegnérgatan 19, 114 20, Stockholm

Contact +46 8212252
Website

See all restaurants in Stockholm

See all restaurants in Central Stockholm

Customer reviews for Paladar de Cuba

4.2 (((() (based on 20 reviews)
90% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience (((()
  • Location ((((*
  • Service ((((*
  • Drinks *****

Recommended for

  • romantic (17)
  • dinner (12)
  • business (11)
  • large parties (7)
  • al fresco (6)
  • child friendly (1)
  • luxury (1)
  • trendy (1)
  • ((((* 14 December 2011 by Åsa from Stockholm

    Stämningsfull och med mycket uppmärksam och serviceinriktad personal - kan rekommenderas varmt! Alla u vår grupp var nöjda med mat och bemötande.

  • ((((( 14 December 2011 by Festfixaren from Stockholm

    Mysig atmosfär, god mat, trevlig personal. Perfekt restaurang att fira något i glada vänners lag.

  • ((((( 12 December 2011 by hemskapat from Vaxholm

    Här har jag ätit den bästa oxfilén i Sverige! Maten är fint serverad, en fröjd för ögat! Magen blir också mätt, portionerna är stora . Kunnig personal som ger tips på vin. Köttet kan variera i kvalité, men jag har aldrig varit missnöjd de tillfällen jag ätit här! Kan varmt rekommenderas!//Agneta Vaxholm

  • ((((( 11 December 2011 by Michael from Stockholm

    Vi åt vid tiden på en lördag. Många dök upp samtidigt vilket fördröjde våra Mojitos innan middag men de var värt att vänta på. Maten var smakfull men saknade grönsaker. Service var väldigt bra. Alla i sällskapet tyckte om besöket och se fram emot det nästa.

  • ((((* 11 November 2011 by Resenär from Stockholm

    Personalens kunskap om viner och t.ex. olika sorters rom

  • ((((( 9 October 2011 by Gotti from Spånga

    Vi åt en fredag kl 18, då lugnt men efter 19 var det fullt och ganska hög volym. Mycket trevligt ställe med otroligt fin oxfile och gott vin! Rekomenderas varmt!

  • ((((* 2 October 2011 by njutaren from stockholm

    Trevligt matställe där du träffar några vänner till en drick i baren ex moijito och sedan flyttar över till bordet för en härlig middag.

  • ((((* 5 September 2011 by Fialotta! from Stockholm

    Ett urhärligt ställe att gå till vid alla tillfällen. Vi firade tillsmmans med goda vänner en nystart! Började med Supermojito:sar! Jag tog en god grillad köttbit, förresten visste jag inte att grillad melon är så gott. Allt är alltid gott på dennna lilla pärla! Sist rekommenderade kyparn ett jättegott vin, från Australien ett Shirazvin!

  • (((** 7 August 2011 by Cissi from Stockholm

    Vi besökte Paladar de Cuba den 31 juli, kvällstid. Maten var god och ganska prisvärd. Det var en skön och mysig stämning. Helhetsomdömet dras dock ner betydligt av den dåliga servicen. Det fanns under hela kvällen vi var där endast en ensam tjej i personalen. Hon skulle sköta hela restaurangen och baren och uteserveringen själv. Det tog därför lång tid att få beställa. Vi väntade tex i 40 minuter på att få beställa efterrätt och dricka. Men skulle de ha bättre service skulle jag definitivt kunna tänka mig att göra fler besök :)

  • ((((( 29 July 2011 by Stefan from Kungsholmen

    Från kl 19:00 och senare är detta bästa restaurangen för par, samt vänner. Deras tonfisk är grym! Män dricker Rom Collins Kvinnor dricker Nacional De Cuba

Unfortunately, you can't book Paladar de Cuba online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant