Reviews of Operakällarens Matsal

Guide MICHELIN 2019

4.8
(based on 62 reviews)
Karl XII:S torg, Stockholm, 111 86
62 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Gunnar A from Sundsvall
    6 July 2019

    Perfekt service, kunnig personal. Kanske skulle ha varit mer mat på varje rätt i sjurättersmenyn.

  • By Anne T from Söderköping
    5 July 2019

    Allt är fantastiskt. Jag återkommer Bästa restaurang jag besökt.

  • By Stefan L from stockholm
    13 June 2019

    hej, En underbar matsal med förstklassigt bemötande och service, även fast vår servitris tittade åt ett annat håll när hon presenterade maten??. Maten alldeles förträfflig. Vinlistan likaså mycket bra men saknar viner i mellanprisklass med bra producenter. Ostvagnen var lite saggig och portvinsutbudet skralt, där kan man förvänta sig mer. En av toaletterna fult med vatten på golvet och kändes ofräscht.

  • By Åsa S from New York
    12 June 2019

    Upplevelsen var exceptionellt positiv både vad det gäller mat och service. Rekommenderas varmt för klassisk vacker Stockholms miljö men med nya kreativa rätter och generös tid att njuta av allt. Även god plats mellan borden och behaglig ljudnivå.

  • By Mikael M from Sollentuna
    5 June 2019

    Mycket nöjd med den professionella personalen och deras bemötande. Maten smakade utsökt (naturligtvis) och vi kommer mer än gärna tillbaka.

  • By Per R from Stockholm
    17 May 2019

    Xxx

  • By Robert M from Stockholm
    1 May 2019

    En rik upplevelse En av de bästa restaurang jag har varit. Kanske det bästa. Matupplevelse, vin upplevelse, extrem bra service. Man mår riktig bra och personal gör med sin professionalism att du mår bra.

  • By Owe P from Stockholm
    12 December 2018

    Riktigt bra service

  • By Lennart B from Stockholm
    7 December 2018

    Fantastiskt trevlig upplevelse.

  • By Bitte N from Stockholm
    21 November 2018

    Ett fantastiskt besök i underbar miljö och perfekt service