map placeholder

Motwalls Kök & Specerier

Roslagsgatan 20, 11355, Stockholm

((((* Plain Simple Food
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Average
Main course: 210kr
Food spend: 390kr
Opening hours
Monday-Thursday 11.30-23.00 Friday 11.30-01.00 Saturday 12.00-01.00 Sunday 12.00-22.00

Fantastiskt!

Romantikern 09 February 2013
from Stockholm

View all 32 reviews

Motwalls Kök och Specerier är en restaurang, bar och speceributik. De smaker som erbjuds här är genuina och återfinns i det svenska köket. Här låter man årstiderna inspirera till en matlagning som följer klimatet och man använder därför lokala råvaror den tid på året då de är som bäst.

Då Motwalls har ett nära samarbete med ekologiska bondgårdar kring Mälardalen kan man också följa bondgårdarnas arbete på plats. Detta ger Motwalls möjligheten att servera mat att vara stolt över.

Motwalls ställer höga krav på kvalitet och ekologiskt tänkande i valet av de produkter man arbetar med, vare sig det är vinet som du dricker eller stolen du sitter på. De varor som säljs i speceributiken är antingen helt och hållet Motwalls egna eller kommer ifrån producenter som representerar deras värderingar i form av kvalitet och hantverkskunnande.

Motwalls Kök & Specerier

Roslagsgatan 20, 11355, Stockholm

Contact +46 851942300
Website

See all restaurants in Stockholm

See all restaurants in Central Stockholm

Customer reviews for Motwalls Kök & Specerier

4.2 ((((* (based on 32 reviews)
90% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location ((((*
  • Service ((((*
  • Drinks *****

Recommended for

  • romantic (26)
  • business (18)
  • large parties (18)
  • trendy (18)
  • child friendly (13)
  • al fresco (6)
  • ((((* 12 December 2012 by Gillar from Aik landet

    Bra bemötande, alltid! Spännande, bra mat. Drinkar håller hög klass

  • (((** 11 December 2012 by Uffe from Stockholm

    Helt ok krog, mat och meny, men som så ofta med dessa erbjudanden från Bookatable, känns det alltför tydligt paketerat. Förstår inte varför krögarna missar att ta tillfället i akt och visar upp sig från sin bästa sida. Detta är inte rätt tillfälle att sno åt sig lite intäkter hastigt och lustigt! Erbjudandet från Bookatable borde vara den perfekta möjligheten att skapa nöjda återkommande kunder. Den chansen försitter de flesta, så även denna krog.

  • ((((( 22 July 2012 by Emma from Stockholm

    En av mina favoritestaunger i stockholm, ligger centralt men kanske inget man råkar gå förbi. Har varit fär i flera sammanhang nu, jobbmiddag, med vänner och med en grupp för födelsedagsfirande. Har även handlat i deras lilla butik. Mysigt, god mat och bra personal. Duktiga på att improvisera om man ex vill ha någon drink som inte finns på menyn.

  • ((((( 1 July 2012 by Foodies from Stockholm

    Jättegod mat, otroligt trevlig peronal och riktigt mysigt inrett. När vi var där va det ganska tomt på folk, hoppas att alla hittar dit! Rekomenderas varmt!

  • (((** 27 June 2012 by Restaurangbesökaren from Stockholm

    Tisdagkväll, inte fullsatt på restaurangen, trevligt bemötande när vi kom men sedan verkade personalen glömma bort sina gäster, det tog låååång tid innan vi fick beställa dryck och mat. Normalt sett vill jag ha min fördrink under tiden jag tittar på menyn. Personalen var dock mycket trevlig.

  • ((((* 26 June 2012 by Roslagsragatan from Stockholm

    Irriterande slarv drar ned betyget. Kött som är dåligt putsat (så man får en gummibit i munnen och måste spotta i servetten), servis som kommer till bordet utan att se vad som kan göras (skänka i vin, fylla på vatten), ...

  • ((((( 10 June 2012 by Bra from Ekerö

    Engagerad personal som kom m bra tips vilket gjorde att man kände sig uppriktigt välkommen.

  • (((** 6 June 2012 by QC from Stockholm

    Konkurrensen är hård i dessa kvarter och det är modigt av Motwalls att öppna en så stor restaurang här. Man säger sig vilja vara kvarterskrog men har för höga priser för att fungera så. Rätterna som serveras är moderna, tillagade av fina råvaror, snyggt upplagda. Men lite för dyra. Vi grannar väntar med intresse på den vidare utvecklingen. Den professionella ledningen kommer nog att justera inriktningen efter hand - annars blir detta en matsal för Vädurens trygghetsboende.

  • ((((* 5 June 2012 by Gillar from Stockholm

    Söndag kväll kl. 19 Mycket vänlig och tillmötesgående personal. Välsmakande mat Lugnt och vänligt Återvänder gärna Trevlig blandning av gammalt och nytt Miljötänk Ekologiskt Butik

  • ((((* 4 June 2012 by PR from Stockholm

    We took evening dinner on a Sunday. The restaurant was about half full and we were offered a choice of tables. There was a reassuring buzz of conversation from the tables around us. The menu is presented on an iPad type device. While the choice of main courses - we decided to forego both starter and dessert - is comprehensive, there is little "middle of the road" price-wise. We both opted for the Hamburger which was well sized, with an adequate side salad, though the fried potato "crisps" had been over-salted. Service was fast and friendly.

Unfortunately, you can't book Motwalls Kök & Specerier online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant