map placeholder

Motwalls Kök & Specerier

Roslagsgatan 20, 11355, Stockholm

((((* Plain Simple Food
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
  •  - Stockholm
Average
Main course: 210kr
Food spend: 390kr
Opening hours
Monday-Thursday 11.30-23.00 Friday 11.30-01.00 Saturday 12.00-01.00 Sunday 12.00-22.00

Fantastiskt!

Romantikern 09 February 2013
from Stockholm

View all 32 reviews

Motwalls Kök och Specerier är en restaurang, bar och speceributik. De smaker som erbjuds här är genuina och återfinns i det svenska köket. Här låter man årstiderna inspirera till en matlagning som följer klimatet och man använder därför lokala råvaror den tid på året då de är som bäst.

Då Motwalls har ett nära samarbete med ekologiska bondgårdar kring Mälardalen kan man också följa bondgårdarnas arbete på plats. Detta ger Motwalls möjligheten att servera mat att vara stolt över.

Motwalls ställer höga krav på kvalitet och ekologiskt tänkande i valet av de produkter man arbetar med, vare sig det är vinet som du dricker eller stolen du sitter på. De varor som säljs i speceributiken är antingen helt och hållet Motwalls egna eller kommer ifrån producenter som representerar deras värderingar i form av kvalitet och hantverkskunnande.

Motwalls Kök & Specerier

Roslagsgatan 20, 11355, Stockholm

Contact +46 851942300
Website

See all restaurants in Stockholm

See all restaurants in Central Stockholm

Customer reviews for Motwalls Kök & Specerier

4.2 ((((* (based on 32 reviews)
90% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location ((((*
  • Service ((((*
  • Drinks *****

Recommended for

  • romantic (26)
  • business (18)
  • large parties (18)
  • trendy (18)
  • child friendly (13)
  • al fresco (6)
  • ((((* 3 February 2013 by Jesse from Stockholm

    Motvalls har lyckats snäppa upp sin mat och service ytterligare sedan starten, bra jobbat

  • ((((( 3 February 2013 by Tiina from Stockholm

    Hade bord till kl 1745, väldigt bra service. Och maten var oerhört god.

  • ((((* 3 February 2013 by Iors from Stockholm

    Trevlig restaurang och god mat. En av oss i sällskapet fick en köttbit som inte var så bra, men det hela hanterades mycket bra från servitörens sida. Mycket prisvärt med "kampanjmenyn".

  • ((((* 3 February 2013 by Bubblarna from Stockholm

    Var där och firade makens födelsedag under krogveckan. Blev glatt överraskade båda två. Väldigt mysigt, bra stämning och mycket god mat. Trevlig servitör också! Går gärna dit igen.

  • ((((( 2 February 2013 by Gottigottgott from Stockholm

    Personlig utmärkt service!

  • ((((* 1 February 2013 by Mat from Stockholm

    Första gången men inte sista, skön atmosfär med oerhört serviceminded personal. Hit kommer jag gå fler gånger.

  • ((((( 22 January 2013 by Peter from Stockholm

    Alltid gott bemötande, trevlig och kunnig personal. Fantastisk mat. Kul med vinbaren, där man själv kan hämta vin. Man känner sig alltid välkommen på Motwalls.

  • ((((( 29 December 2012 by Malin from Stockholm

    Redan när man kliver in genom dörren möts man av den underbara personalen som får en att känna sig välkommen och man blir på gott humör. Alltid en god sallad och vilket gott hembakat bröd. Till kaffet ingår alltid något gott. Maten är mycket bra med fina råvaror. Menyn är varierande som gör att man kan äta på stället ofta utan att ledsna

  • ((((( 21 December 2012 by Matälskare from Stockholm

    Torsdag kväll kl 19. God mat, trevlig service, skön stämning, hög tillgängliget och användbarhet.

  • ((*** 17 December 2012 by Motvalls from Stockholm

    Jag hade bokat bord med en väninna en lördag kl 19. Ingen av oss hade varit där tidigare o vi båda konstaterar att det är ett mysigt ställe, trevlig stämning, varierad "publik". Maten var inget extra ordinärt men helt okej o stämde med priset. Jag hade gärna gått dit igen, om det ej var för den förfärligt dåliga servicen, eller i alla fall den killen som serverade vårt bord. Ingen utstrålning o totalt ocharmig, vilket i och för sig kan bero på personkemin. Men det blev för mycket med hans klumpiga sätt, dåliga tajming o icke existerande kunskaper (ej ens ringa) om dryckeslistan. Jag vill ha en positiv upplevelse och bra service när jag går ut och äter, annars kan jag likaväl laga något hemma. Jag kan ej rekommendera någon att gå till Motwalls.

Unfortunately, you can't book Motwalls Kök & Specerier online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant