map placeholder

Michelle van der Milles

Strandvägen 1, 114 51, Stockholm

((((* Swedish
  •  - Stockholm
Average
Main course: 0kr
Food spend: 0kr
Opening hours
Måndag från 11:30-23:00 Tisdag-lördag 11:30-24:00 Söndag från 11:30-17:00

Trevlig och avslappnat

Carina 01 December 2016
from Stockholm

View all 85 reviews

Denna lilla pärla med det konstiga namnet är belägen på Stockholms tjusigaste gata. Mitt i smeten med en svårslagen utsikt. Köket är i grunden svenskt men med influenser från hela världen. Barmenyn skvallrar om drinkar gjorda med mycket kärlek. Jesper Walderstens konst pryder väggarna och restaurangchefen pekar med hela handen, bara det är värt ett besök.

Michelle van der Milles

Strandvägen 1, 114 51, Stockholm

Contact +46 86638002
Website

See all restaurants in Stockholm

See all restaurants in Central Stockholm

Customer reviews for Michelle van der Milles

4.0 ((((* (based on 85 reviews)
89% of diners recommend this restaurant
  • Food ((((*
  • Value ((((*
  • Ambience (((()
  • Location (((((
  • Service ((((*
  • Drinks ((((*

Recommended for

  • dinner (70)
  • lunch (50)
  • trendy (44)
  • al fresco (41)
  • private dining (35)
  • business (34)
  • views (30)
  • romantic (26)
  • luxury (23)
  • value (8)
  • large parties (4)
  • breakfast (3)
  • afternoon tea (2)
  • entertainment (2)
  • ((((( 29 April 2016 by Husam from Stockholm

    det var bra!

  • ((((* 26 April 2016 by Anna from Stockholm

    Mycket trevligt med bra service. Mitt andra besök och lika trevlig upplevelse denna gång som förra! Fint väninnehäng men saknar ngn liten nöt till drinken....

  • (((** 13 April 2016 by Hans from Stockholm

    Väldigt trevlig restaurang, maten god och snabbt serverad men personalen är så fruktansvärt otrevlig, stressad och snobbig att det är löjligt. Vi brukar dra roliga historier om hur dumma i huvudet de är.

  • (**** 12 April 2016 by Lotta from Stockholm

    God mat men såå dålig service. Otrevlig servitris, som trots sina många år i restaurangbranschen, är allmänt dryg och otrevlig. Vi satt i ca 45 min och väntade på att få en dessertmeny, fick inte ens frågan om vi ville titta. Vi valde att ta in notan i stället och det var med sura miner vi fick betala. Jag kommer inte att gå dit igen. Trist!

  • ((((* 26 March 2016 by Janice from Stockholm

    Toppen besök. Mycket trevlig personal och fantastisk mat!

  • ((((* 4 March 2016 by Linn from Stockholm

    Trevlig miljö & toppenbra mat..
    Tyvärr otrevlig & arrogant personal!!!

  • ((((( 3 March 2016 by Caroline from Lidingö

    Trevlig och personlig service samt god mat.

  • ((((( 2 March 2016 by Lina from Stockholm

    Jag är stammis på Milles och äter där så ofta jag kan! Det är en perfekt mix av att äta ute med känslan av att du sitter i någons vardagsrum, om än något högre volym. Det är väl egentligen det enda som är jobbigt sent på kvällarna framåt helgen. Att akustiken inte är bra om man vill prata i ett större sällskap, för ljudet studsar mellan väggarna och det kanske borde ordnas med ljudisolerande inredning som erbjuds på marknaden just i det avseendet. Men som vi i Stockholm vet så får man inte vara alltför ljudkänslig och är man ute efter totalt tystnad bör man nog stanna hemma ;) Alternativt äta i början på veckan när det är riktigt lugnt, till exempel måndag och tisdag! När det gäller maten har jag alltid varit nöjd och det finns en bra variation på rätter, antingen om du vill äta något litet eller lyxa till det. Den koreanska råbiffen är ett säkert kort om du gillar råbiff. Deras sallader är alltid matiga och goda! Jag är personligen inte mycket för desserter men vänner som ätit dem har varit väldigt nöjda. För mig däremot är det kaffe och tryffel som gäller. Deras latte är så god och chokladtryffeln smälter i munnen! Servitörerna och servitriserna lämnar bra vinrekommendationer och överlag är det en trivsam stämning på Milles som gör att så många av oss går tillbaka. I vissa fall kan hovmästarinnan vara för stressad och man får vänta på sitt bord som bokats och sedan en bra stund på menyn, vilket jag vet att andra påpekat till mig som nonchalans och att ded tycker att personalen har "attityd". Jag har inte upplevt det så negativt men i så fall rekommenderar jag att skriva konstruktiv kritik till restaurangen och då har de en chans att bli bättre på just den saken. Jag tycker Milles är värt ett besök för er som inte varit där och boka via Bookatable i god tid är ett hett tips för tors-lör vid 19-22 för det går inte att spontant titta in. Det är för populärt! Sedan kan ni avsluta på systerkrogen Strandvägen 1 och ta en drink!

  • ((((* 26 February 2016 by Oa from Stockholm

    Borde ha framgått vid bokningen att det var asiatisk vecka.

  • (((** 16 February 2016 by Thomas from Stockholm

    Ok

Unfortunately, you can't book Michelle van der Milles online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant