Reviews of Mälardrottningen Hotell & Restaurang

4.1
(based on 121 reviews)
Riddarholmskajen 4, Stockholm, 111 28
121 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Antonella L from Zürich
    17 April 2019

    Wir haben ausgezeichnet im Restaurant gespiesen. Unterwegs waren wir mit 2 Kids 7/11 auch für sie war es ein einmaliges Erlebnis. Wir haben das Nationalgericht Köttbullar bestellt und die Kinder haben noch Nachtisch gegessen. Es war ausgezeichtet. Wirklich feines Essen, tolles Ambiente und sehr freundliches Personal. Wir durften, dank dem wunderbaren Wetter, einen traumhaften Sonnenuntergang auf den Mälaren erleben. Es war alles traumhaft schön.

  • By Joakim L from Stockholm
    18 January 2019

    Härlig atmosfär, bra service och riktigt mysigt. God mat och väldigt gott vin.

  • By Ove T from Stockholm
    9 December 2018

    Gott, trevligt och bra service!

  • By Madeleine D from Dalarö
    29 August 2018

    Mycket trevlig ”tjej” som serverade. Toppen att det var låg musik så man kunde höra vad alla vid bordet sa (6st). Trevlig inredning.

  • By Linus W from Stockholm
    9 June 2018

    Vi blev glatt överaskade, personalen, servetris julia var fantastisk, maten var underbar. För oss var det extra viktigt som hade gift oss och intog vår bröllopsmiddag hos er.

  • By Margareta T from Upplands Väsby
    8 June 2018

    Härlig miljö med vacker utsikt. Maten fräsch och snyggt upplagd. Trevlig personal, som var uppmärksam och noga. Prisvärt!

  • By Mads B from Köpenhamn
    20 March 2018

    Jätte trevlig restaurant med trevlig personal, suverän mat

  • By Mauritz V from Västerås
    19 December 2017

    4 stjärnor för välsmakande, såväl klassiskt som nytt prisvärt julbord. Åt här första ggn för fyra år sedan. Tillbaka nu och blevbinte besviken. Saknar dock god julöl - men det är det få restauranger som erbjuder...

  • By Petra H from Stockholm
    19 December 2017

    Dyrt....inte helt optimalt. Garderob 30 kr utöver!!!!! Det var ok...men inte mer.

  • By Nina H from Stockholm
    17 December 2017

    Toppen gott julbord! Inget saknades, det var en upplevelse i både färg och smak! Godis bordet var nog 5 m långt, en dröm för en godis gris! Tack för god mat och trevligt bemötande! Med vänlig hälsning, Nina