Reviews of Linguini

4.3
(based on 20 reviews)
Frejgatan 48, Stockholm, 11326
20 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Hanna W from Stockholm
    25 February 2020

    De gör en riktigt bra skaldjurspasta, de har även gott vin till bra pris. Trånga bord, oftast väldigt mkt folk och folk köar till bord vilket kan upplevas lite stressande när man själv sitter och äter. Men annars en härlig kvartskrog

  • By Marcus R from Stockholm
    27 August 2019

    Fantastisk fin service. Genuint och mysig känsla. Rikligt med mat och hur gott som helst!

  • By Lotta S from Stockholm
    5 July 2019

    bra

  • By Johanna A from Lidingö
    14 May 2019

    Litet familjärt ställe, mysig miljö. Trevlig personal och mycket god mat??.

  • By Malin K from Stockholm
    8 February 2019

    God mat bra service men alldeles för trångt. Omöjligt prata med sitt sällskap. Kommer inte gå hit igen

  • By Lars erik I from Borås
    8 December 2018

    Mysig miljö, trångt men genuint. Lite rörigt med bokningar, vi fick vårt bord medans andra som bokat inte fick. Obokade gäster fick före bokade. Mycket trevlig personal som gjorde ett fantastiskt jobb i en stressad miljö. Beställde linguine con scampi men scampi lyste med sin frånvaro, fick en ny portion efter tillsägelse. Smakmässigt mycket gott.

  • By Hanne B from Stockholm
    5 December 2018

    Trevligt!

  • By Martin L from Stockholm
    24 November 2018

    Mycket trevligt!

  • By Jonas Q from Stockholm
    20 October 2018

    Efter ha väntat utanför och i trappen för att bord skulle bli ledigt till vår kl 21 bokning för två (där vi stod med 3st andra par som också bokat och väntade) så väljer Restaurangen att släppa förbi en sällskap om sex unga herrar som tydligen hade högre VIP status än oss som redan stod och väntade. Slutade med att vi tillslut fick ett bord intryckt mellan detta sällskap och Toalettingången. Vi valde då efter några minuter att lämna stället och gå till CiaoCiao där vi fick en mycket mysig lugn middag vilket vi inte skulle fått på Linguini. Senast vi var på Linguini var dock mat och dryck tipp topp så jag hoppas de rycker upp dig och ser över sitt hanterande av kunder.

  • By Torbjörn I from Stockholm
    9 October 2018

    Ett mycket trevligt bemötande,härlig liten källarlokal med familjestämning snabb service och mycket god mat. Även fast stället var helt full tog personalen tid på sig för gästerna.Kommer gärna tillbaka.

2 Next page