map placeholder

Hybris

Sjögatan 7, 852 34, Sundsvall

((((( Plain Simple Food
  • Köksbaren Hybris - Medelpad
  • Köksbaren Hybris - Medelpad
  • Köksbaren Hybris - Medelpad
  • Köksbaren Hybris - Medelpad
Average
Main course: 240kr
Food spend: 380kr
Opening hours
Tuesday-Saturday: 17:00 - 23:30

Kunnande, bemötande i topp

Per 29 April 2019
from Sundsvall

View all 88 reviews

Hybris

Sjögatan 7, 852 34, Sundsvall

Contact +46 722251146

See all restaurants in Medelpad

See all restaurants in Sundsvall

Customer reviews for Hybris

4.9 ((((( (based on 88 reviews)
100% of diners recommend this restaurant
  • Food (((((
  • Value (((()
  • Ambience (((()
  • Location (((()
  • Service (((((
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (85)
  • private dining (55)
  • romantic (53)
  • trendy (39)
  • luxury (36)
  • value (29)
  • business (24)
  • al fresco (8)
  • child friendly (7)
  • large parties (4)
  • entertainment (2)
  • views (2)
  • lunch (1)
  • ((((( 17 December 2018 by Emelie from Sundsvall

    Fantastisk service och himmelsk mat. Bland Sundsvalls bästa restauranger!

  • ((((( 17 December 2018 by Mikael from Sundsvall

    10/10, dessa smaker kommer inte kunnas upplevas igen (om vi inte kommmer tillbaka, vilket vi kommer såklart)

  • ((((( 11 December 2018 by Göran from SUNDSVALL

    Riktigt bra på alla punkter. Mitt fjärde besök och hittills inga minus. Kunnig servis på både drinkar, öl och vin. Maten håller hög och jämn kvalitet. Har testat det mesta på nuvarande meny. Rekommenderar verkligen ett besök.

  • ((((( 27 November 2018 by Anki from Sundsvall

    Fantastisk god mat o mycket trevlig personal

  • ((((( 22 November 2018 by Inga-lill from Sundsvall

    Litet och mysig atmosfär. Super trevligt mottagande och fin service. Väldigt god mat och lite spännande aha upplevelse. Åt isterband som förrätt, vilket i sig inte låter särskilt lockande men oj så gott vi tyckte det var!! Allt var super gott

  • ((((( 20 November 2018 by Ewa from Sundsvall

    Var tveksam innan, men är helt övertygad om nu att Sundsvall inte har nån bättre restaurang. Trevligt bemötande hela kvällen, fantastisk mat.

  • ((((( 13 November 2018 by Magnus from Sundsvall

    Vi var två som åt och beställde avsmakningsmenyn med tillhörande vinpaket. Att man i förväg inte vet vad man ska äta/dricka nästa rätt ger en förväntan under hela middagen. Ingen av rätterna gjorde oss besvikna utan smakkombinationerna i maten och dom utvalda vinerna fungerade perfekt under hela middagen. Personalen var väl påläst på vinerna och maten. Den enda fundering jag kan ha är hur man ska hinna med att äta denna meny på den 2,5 timme som ett bord är bokat. För oss (och ett annat sällskap med samma mat) tog det 3,5 timme. Om man i förväg vet att man ska ta denna meny kanske man ska skriva in det på bokningen så att restaurangen kan anpassa bokningen efter det?

  • ((((( 12 November 2018 by Pelle from Sundsvall

    Avsmakning i klass

  • ((((( 12 November 2018 by Mia from Sundsvall

    Fantastiskt trevlig atmosfär och mysigt bemötande. Otroligt vällagad och god mat.

  • ((((( 6 November 2018 by Anneli from Sundsvall

    Middag på tu man hand på detta mysiga och trevliga ställe. Fantastiskt god och vällagad mat med höga smaker. Husmanskost med guldkant och extra allt. Vi åt isterband i förrätt som var ljuvlig. Ett enda litet minus är att det var en väldigt liten förrätt. Till varmrätt åt vi Smörbakad Hällelundra och Råraka med skagen. Till det väldigt goda viner som valdes av vår duktiga servitör. Vi var mycket nöjda med middagen och kommer mer än gärna tillbaka. Då vill vi gärna prova avsmakningsmenyn.

Unfortunately, you can't book Hybris online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant