Reviews of Jamie's Italian - Sthlm

3.4
(based on 131 reviews)
Humlegårdsgatan 23, Stockholm, 102 44
131 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Curt B from Sandviken
    13 March 2020

    Trevligt! Bravmat

  • By Niclas L from Göteborg
    7 March 2020

    Trevlig servitris from SF usa oerhört trevlig o bra service Mat var grym

  • By Susanna I from Stockholm
    15 February 2020

    Dålig och" långsam "service! En i sällskapet fick in en annan rätt. Vid betalning hade de debiterat denna rätt också! Inte prisvärt ställe!

  • By Sofia B from Stockholm
    7 February 2020

    Vi bokade bord för två med erbjudandemeny under krogveckan. Maten var OK, men inte något särskilt, dock tyckte jag att pasta carbonaran var väl värd. Vår servitör var trevlig, men hade mycket att göra och vår sidesallad som vi beställde glömdes bort trots påminnelser. Miljön förväntade jag mig skulle vara mysigare och det drog kallt för oss som satt när entrén. På det stora hela mötes inte mina förväntningar fullt ut för middagen.

  • By Lena B from Stockholm
    7 February 2020

    Bra mat och rikliga portioner. Maten kunde dock varit varmare. Fick bordet närmast ingången där det var dragigt. Ni borde inte ha ett bord just där!

  • By Carolina Ö from Stockholm
    1 February 2020

    Vi bokade 2 rättersmeny för 200kr och var väldigt nöjda med allt.

  • By Jennifer F from Stockholm
    1 February 2020

    Superbra!

  • By Ulrika S from Stockholm
    28 January 2020

    Supergod tryffelpasta! Pizzan och desserterna också klart över förväntan.

  • By Ulrika A from Stockholm
    25 January 2020

    Höga förhoppningar, men smaklös pasta. Tryffelpastan, ingen smak av tryffel. Fick vänta länge innan beställning. Ouppmärksam servis.

  • By Staffan N from Stockholm
    24 January 2020

    Överraskande solid matlagning, med tanke på sympatiska priser konkurrerar man ut flera mer kända italienska restauranger i Stockholm.