map placeholder

Isabelle Restaurang

Teatergatan 22, 411 35, Göteborg

(((() French
  • Isabelle Restaurang - Gothenburg
  • Isabelle Restaurang - Gothenburg
  • Isabelle Restaurang - Gothenburg
  • Isabelle Restaurang - Gothenburg
  • Isabelle Restaurang - Gothenburg
Opening hours
Tuesday-Saturday: 17:00-late
Sunday-Monday: Closed

Trevlig och Engagerad personal och fantastisk mat och bra vin rekommendationer till rätterna

Lars 22 September 2019
from Lysekil

View all 68 reviews

Dagsfärsk fisk och skaldjur och franska specialiteter står i fokus hos Isabelle Restaurang på Teatergatan i Göteborg. Här kan du slå dig ner i baren för för ett glas vin och se när kockarna arbetar eller avnjuta en hel set meny. Fisk och skaldjur får stort utrymme på Isabelles meny, börja gärna middagen med ett ostron eller två och avsluta med ljuvliga franska ostar. Från tisdag till fredag serveras även lunch hos Isabelle och på lördagar dukas det upp till en härlig brunchmeny med tarte flambée. Här är både större och mindre sällskap välkomna. Isabelle Restaurang ligger på Teatergatan 22, ett stenkast från Avenyn och Valands spårvagnshållplats.

Isabelle Restaurang

Teatergatan 22, 411 35, Göteborg

Contact +46 31410066
Website

Make a booking

See all restaurants in Gothenburg

See all restaurants in Gothenburg City Centre

Customer reviews for Isabelle Restaurang

4.3 (((() (based on 68 reviews)
91% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service (((()
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (60)
  • private dining (35)
  • trendy (31)
  • romantic (27)
  • business (21)
  • luxury (21)
  • value (16)
  • lunch (11)
  • large parties (7)
  • entertainment (3)
  • child friendly (1)
  • ((((* 6 May 2019 by Isabelle from Göteborg

    Bra mat, bra urval av vin och bra service.

  • ((((* 5 May 2019 by Lisbeth from Göteborg

    Mycket god mat & dryck..

  • ((((( 29 April 2019 by Helena from Kungsbacka

    Trevligt

  • ((((* 29 April 2019 by Sabina from Göteborg

    Fantastisk mat för bra pris. Avslappnad atmosfär vilket vi gillar och bra service.

  • ((((( 29 April 2019 by Lasse from Alingsås

    God dryck, god mat och fantastiskt bemötande!

  • ((((( 8 April 2019 by Catrine from Göteborh

    Väldigt trevligt

  • (((** 19 March 2019 by Lisa from Göteborg

    Förväntade mig bättre service.

  • ((((( 19 March 2019 by Sofia from Göteborg

    Det var inte första gången jag åt på Isabelle och inte heller sista! Det är avslappnat, bra utbud av drycker och alltid fantastisk mat. Härifrån går jag aldrig besviken! Rekommenderas!

  • ((((( 19 March 2019 by Ann from Göteborg

    Jag och min syster åt en härlig supé efter ett teaterbesök. Vi delade på restaurangens 6-rättersmeny, vilken var både god och spännande.

  • ((((( 26 February 2019 by Hans from Göteborg

    Vi var verkligen övervakade hur bra kvällen blev. Trevligt bemötande, fantastik mat i lagom storlek och goda viner ( alltid förlite i glaset, ha ).
    Jätte bra och dessutom får lilla vovven vara med vid bordet och tom i baren

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant