Reviews of Hellstens Glashus

4.0
(based on 87 reviews)
Wollmar Yxkullsgatan 13, Stockholm, 118 50
87 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Björn N from Lidingö
    12 February 2020

    Mycket bra service och god mat

  • By Anna B from Stockholm
    8 February 2020

    Mysig annorlunda inredning. God mat och trevlig personal.

  • By Mona A from Stockholm
    7 February 2020

    Jättegoda mat tyvärr mycket dålig service vår servitris ignorerade oss totalt och hoppade över oss och tog senare komna gäster till slut fick vi kontakt med en annan servitör den första bör byta yrkes karriär

  • By Maria C from Stockholm
    30 January 2020

    Besök under krogveckan, vänligt personal och bra mat.

  • By Hans J from Stockholm
    29 January 2020

    Otrevligt i allmänhet

  • By Marie K from Stockholm
    28 January 2020

    Trevlig atmosfär, lugnt och mysigt men maten var rätt trist. Vi åt den veg. blomkålen, en torr tråkig och rätt fantasilös anrättning. Jag rekommenderar stället för en drink, men gå och ät någon annanstans.

  • By Christina L from Hägersten
    25 January 2020

    Trots att vi kom lite tidigare än vi bokat så blev vi vänligt och snabbt mottagna och anvisade ett bord. Lite kallt vid fönstret. Maten var god. Lite förvirring personalen emellan om vi blivit serverade kaffe eller ej. Min man bad uttryckligen om kvitto men då vi kommit hem såg vi att det endast var det "kvitto" man får innan betalningen sker - märkt "Ej kvitto". Oproffsigt (eller indikator på fuffens). Med några enkla grepp så skulle det vara lätt att ge restaurangen högre betygsättning.

  • By Anders K from Stockholm
    25 January 2020

    Bra och coolt ställe. Bra rätter för en mycket överkomlig prisbild. Bra och trevlig service.

  • By Ann-louise N from Södermalm
    22 January 2020

    Uppmärksammades direkt när man kom in, kanske berodde på att det inte var många gäster. Men trevliga och bra. Däremot väldigt okunniga vad gällde dryck till maten. Åt lammracks/potatisgratäng/savoykål mycket gott men kunde ha varit varmare. Coolt ställe och kommer absolut gå dit igen.

  • By Gudrun H from STOCKHOLM
    26 December 2019

    Jag och min man äter då och då på Glashuset. Vi har alltid varit nöjda med mat, personal och atmosfär. Denna gång blev jag dock mycket besviken när jag såg att ni serverar jätteräkor och det på årsdagen av tsunamin som dödade så många och förstörde så oerhört. Räkodlingarna bidrog i hög grad till detta dvs när det inte längre fanns någon skyddande mangrove som kunde dämpa vågens kraft eftersom den huggits ner för räkodlingar. Jag förstår att det är lätt att luras av märkning som påstår att det är "ansvarsfullt". Men jag tappade ändå lusten och aptiten att äta och vill inte komma tillbaka så länge ni serverar jätteräkor. Jag framförde detta till den vänliga servitrisen. Läs gärna: https://www.naturskyddsforeningen.se/nyheter/mangrove-skyddar-och-forsorjer