map placeholder

Hall Toll

Skansegt 2, 4006, Stavanger

((((* International
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
  •  - Stavanger
Average
Main course: kr275
Food spend: kr650
Opening hours
Man - lør 18.00 - 22.00

Vi hadde kjøkkenets meny, kokkene bestemmer hva vi får. Den ene småretten etter den andre, noen som var på ukas meny, noe fra tidligere, noe eksperimentelt. HELT fantastisk!!! Servicen upåklagelig, en entustiastisk kokk som fortalte om hver rett. Nydelig vin. Anbefales!!

Lene 19 November 2018
from Stavanger

View all 75 reviews

Located close to Stavanger’s Norwegian Petroleum Museum stands the restaurant Hall Toll, whose daily creations, sea views and clean, classic style keep drawing in diners. Settle yourself here for a superb meal made using fresh ingredients before heading into Hall Toll’s bar and lounge to enjoy one of its many delectable cocktails.

Assiduously following the seasons, Hall Toll has a host of appealing menus, including 20 daily dishes that can be combined to suit the diner. Alongside slow-fried dishes, Hall Toll’s sushi is a hit, with everything from maki and sashimi to nigiri and gunkan. The restaurant also has an extensive wine list, and sommeliers on-hand to suggest the perfect pairing.

The cuisine at Hall Toll in Stavanger is authentic and unpretentious, promising stripped-back yet exquisite flavours. Located just behind the Skansekaien quay, Hall Toll is a five-minute walk from Stavanger train station and the nearby bus stops.

Hall Toll

Skansegt 2, 4006, Stavanger

Contact +47 51517232
Website

See all restaurants in Stavanger

Customer reviews for Hall Toll

4.2 ((((* (based on 75 reviews)
94% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service ((((*
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (58)
  • trendy (42)
  • business (26)
  • large parties (24)
  • value (24)
  • private dining (22)
  • romantic (22)
  • luxury (17)
  • lunch (15)
  • al fresco (13)
  • views (10)
  • entertainment (8)
  • afternoon tea (2)
  • child friendly (2)
  • breakfast (1)
  • ((((( 28 April 2016 by Lars from Stavanger

    Fantastisk mat og service. Kommer definitivt tilbake.

  • ((((( 27 April 2016 by Brian from Stavanger

    Magnificent food ....

  • ((((* 25 April 2016 by Neil from Figgjo

    Three of us had the Asian / sushi 'table tray' early on Saturday evening. Delicious food and efficient service.

  • ((((* 18 April 2016 by Kersti from Stavanger

    Vi var en vennegjeng på 8 personer som var godt fornøyd med måltidet.

  • ((((* 11 April 2016 by Gry from Bryne

    Vi var tilfeldigvis på Hall Toll under Vinfest. Her fikk vi valget mellom vanlig sushi-meny eller brett som bestod av seks små retter med tre små glass vin/øl til. Brettene var delt inn i tema. Vi ble anbefalt to eller tre brett per person. Vi hadde sushi- og Asia-brett, og avsluttet det hele med dessert-brett. Totalt 15 smaksprøver og ni glass med vinsmaking spesielt satt sammen til hvert brett.

    Vi ble tatt godt i mot og fikk god informasjon om menyen. Hvert brett kunne tilpasses den enkeltes ønsker om drikke. Vi kunne velge den vanlige menyen som ofte bestod av både vin og øl, få kun vin eller øl eller bestille helt uten alkohol.

    Maten kom i passe tempo og smakene var veldig godt satt sammen. Helt perfekt mengde mat og veldig bra konsept. På den måten fikk vi smake mye forskjellig, mye vi gjerne ikke hadde bestilt på egen hånd.

    Hall Toll er kjent for sushien sin og levde virkelig opp til ryktet sitt. Dette er en restaurant ment for en helaften og hvor man bør kle seg litt opp. Formell atmosfære. Prisene er ikke i nedre sjikt av skalaen, men kvaliteten på service, mat og drikke gjør det vel verdt pengene ved spesielle anledninger.

  • ((((( 10 April 2016 by Bjørn from Stavanger

    God mat, bedre drikke. Takk til DAN fra Kroatia som var utroligt serviceinnstilt.

  • ((((( 10 April 2016 by Elise from Stavanger

    Heilt fantastisk!

  • (((** 9 April 2016 by Thomas from Sandnes

    Vi spiste middag og var på øl og vin kurs etterpå. Maten og service var helt fantastisk og kommer gjerne tilbake. Men da vi kom til øl og vin smaking ble det en stor skuffelse. Lite engasjement og veldig kjedelig. Det var ikke verdt de pengene vi betalte for dette.

  • ((((( 14 March 2016 by Marianne from Sandnes

    Fra døren åpnes av min kjære til vi forlater restaurant i følge av en av våre fantastiske servitører er det et stort smil hos oss. Det å velge Hall Toll for en etterlengtet barnefri aften var så til de grader en innertier ??
    En eksplosjon av nydelige smaker for ivrige ganer, en fest for folk flest!
    Det å få lov til å oppleve en plass proppet av yrkesstolthet, en følelse av at oss gjester virkelig er det de lever av føles nesten uvirkelig nå til dags. For en deilig start på mange kommende besøker, vi sitter ennå litt overveldet og har allerede begynt å glede oss til neste gang vi skal ha det så topp ??
    Tusen hjertelig takk til både kokker og de som serverer i pulserende atmosfære, det var en ære å få lære at det ennå kan gå ann og være så fornøyd av både service og smak. Tusen hjertelig takk, vi ses snart ??
    Gratulerer så masse til øverste ledelse for dette kom ikke av seg selv, en indre kvalitet og stolthet som skal man lete lenge etter her til lands !

  • ((((* 13 March 2016 by Gabriela from Stavanger Lufthavn

    I really like this restaurant, unfortunately the first waiter was a little bit rude to us. I have been in the restaurant at least 3 times, and this is the first time that happens. We waited for a while to order, as we were waiting for other girls to come, but he seemed to be irritated each time we asked something (and I was not the only one who feel this). But.... We were lucky that after a while a french guy who we know from before, came and served us... And he is simply good in what he does.
    As for the menu, I was a little bit dissapointed to see that it is another one as they show it in the web site.
    The food was as usual very good.

Unfortunately, you can't book Hall Toll online on this site

Nearby restaurants

Book this restaurant