Reviews of HAK

3.8
(based on 12 reviews)
Nils Ericsonsgatan 21, Göteborg, 411 03
12 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Sara A from Göteborg
    29 December 2019

    Lokalen är mysig. Grym chark och duktiga på att matcha vinet till. Fem rätter att välja på varmmenyn. Vi åt fiskgryta och hamburgare. Inget speciellt och ganska pricey för smaken. Jag tar gärna ngt chark och vin där innan middag på annat ställe. Skulle inte äta mat där igen.

  • By Hans F from Aten - Grekland
    14 October 2019

    Jag bjöd ut mina två barn med deras respektive då jag var hemma i några dagar. HAK är en restaurangmiljö som passar väldigt bra då man har med yngre generationen. Öppen planlösning, trevlig personal och mycket god mat.

  • By Eva Å from Göteborg
    26 October 2018

    Fin och trevlig service. Maten var både riklig och smakade fantastiskt gott. Kan verkligen rekommendera fisksoppan.

  • By Morten H from Halden
    2 February 2018

    Enkelt og greit

  • By Jessica H from Stockholm
    30 June 2017

    Toppen!

  • By Saga S from Göteborg
    13 May 2017

    Trevlig miljö. Väldigt tråkig mat. Blev rätt besvikna. Väldigt mycket kött och salladerna kändes gamla. Fint dessertbord.

  • By Fredrik J from Göteborg
    25 March 2017

    Trevligt

  • By Anci A from Motala
    21 March 2017

    Jättegod mat, trevlig personal och trevlig miljö. Men vi fick vänta för länge på maten. Den salta karamellglassen var supergod.

  • By Yvonne J from tostared
    28 January 2017

    Vi är väldigt nöjda med vårt restaurangbesök. Jättetrevlig kypare som guidade oss i vad vi kunde äta. Gott vin på kyparens förslag till maten. Trevlig atmosfär å livligt i baren å runtomkring. Det var filmfestival när vi va där.

  • By Erica T from Lindome
    24 November 2016

    Fantastiskt rolig kypare! Mycket trevlig servitör - vi blev väl omhändertagna. Maten tog däremot lång tid - vi fick vänta över en timma men helheten är positiv, Bra miljö med mysig inredning. Bra att inte musiken är så hög det är lätt att samtala.

2 Next page