Reviews of Grill Grotesque

3.9
(based on 30 reviews)
Linnegatan 11, Göteborg, 41304
30 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Lillemor N from Göteborg
    14 December 2019

    Inte nöjda med den första bordsplaceringen, men fick snabbt ett nytt bra bord. Serveringen snabb, vänlig, upplysande och trevlig. Maten (vi tog hel meny) supergod, likaså dryckerna.

  • By Kristin L from Göteborg
    7 December 2019

    Underbart välkomnande! Maten var så god och alla vi fyra supernöjda. Fint bemötande även av mina barn.

  • By Mia W from göteborg
    29 November 2019

    Väldigt god mat och trevlig personal

  • By Joakim K from Göteborg
    16 November 2019

    Vi valde erbjudandet med förrätt & varmrätt för 295 kr. Toasten & potatisen var inte något särskilt men entrecoten var riktigt god (med lite salt). Med potatisgratäng hade dom fått högre betyg. Vi fick även gott vin. Mysig miljö.

  • By Lars J from Henån
    9 November 2019

    Vi var där 7 pers. för en liten familjemiddag med barn en tidig lördagskväll. Fick bordet längs in med hörnsoffan perfekt plats. Väntetiden på maten efter beställning kändes lite väl lång. Kött och fisk rätterna var perfekta. Tyvärr var pastasalladen med skaldjur inte vad som önskats. Pastan var extra starkt kryddad med chili. Den gick knappt att äta. Gästen i sällskapet sa ingenting, pastan borde blivit utskickad, eftersom den var i det närmaste oätlig.

  • By Aslak I from Gbg
    8 November 2019

    Lång väntan på iofs god mat. Trevlig interiör. Vänlig men lite trevande service

  • By Johan T from Göteborg
    2 November 2019

    Trevlig och mysig restaurang som ger ett varmt intryck. Bra service med engagerad personal som har stenkoll - mat och dryck kommer som på löpande band! Prisvärda och mycket goda viner (bl.a Chateauneuf-du-Pape till bra pris). Maten var utsökt, köttet perfekt stekt och kvalitetsråvaror (Kött från Dalsjöfors, Löjrom från Kalix osv.) som smälte i munnen. Hit kommer vi gärna tillbaka!!

  • By Malin W from Vaxholm
    1 November 2019

    Super trevlig personal och kanonkäk!! Hit kommer vi gärna igen!!

  • By Jan L from Gothenburg
    23 October 2019

    Positvt bemötande snabbservice och maten smakade utmärkt.

  • By Emil arman E from Göteborg
    6 October 2019

    Grill Grotesque En av bästa restaurang upplevelse jag har varit med! Oxfilé och torsken måste testas, rekommenderar stark denna stället??

2 3 Next page