Reviews of Fem Små Hus

4.4
(based on 319 reviews)
Nygränd 10, Stockholm, 111 30
319 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Thommy P from Norråker
    5 December 2019

    Väldigt fin service och kort väntetid på maten som var gudomligt god. Men Lite på tallriken, det var alla fyras uppfattning.

  • By Anna S from Danderyd
    5 December 2019

    Mkt bra mat och service

  • By Bjørn V from Oslo
    4 December 2019

    Vi hadde bestilt bord på Fem Små Hus i Stockholms Gamla Stan, min kone og jeg, det viste seg å være smart å bestille på forhånd. Det var mange gjester her da vi ankom og de som ikke hadde bestilt bord måtte enten vente og se om det snart ble noe ledig, eller finne seg et annet sted hvis de ikke kunne vente. Vi ble vennlig mottatt og følte straks at vi var velkomne. Rettene vi valgte denne kvelden var alle sammen ypperlig tilberedt. Vinene som ble anbefalt til hver rett passet perfekt til maten. Selv om det var mange gjester her, følte vi oss meget godt tatt hånd om. Vår kveld på Fem Små Hus med et tre-retters måltid var på alle måter vellykket, det ble en minnerik kveld.

  • By Anna-Lena A from TJUREDA
    2 November 2019

    God mat, vänligt bemötande. Fantastisk miljö

  • By Ruth B from Delaware, USA
    14 July 2019

    We loved the interior. Our server was excellent as was the dinner as well had. It ws our grandson's first eating of red deer and he LOVED it. My husband and I had several of the three course options and both of them were delicious. We also availed ourselves of the wine pairings and were VERY IMPRESSED with the choices and the amounts of wines provided to us. In short, this was a very memorable part of our vacation experience and it will be talked about for a long time to come.

  • By Johan R from Västerås
    13 April 2019

    Mottagandet var under all kritik, de hittade inte vår bokning trots att jag kunde visa bekräftelsen. Attityden var att det var vårt fel att de inte kunde hitta bokningen på en gång. Stimmigt o stökig miljö. Jag har varit där förut o varit nöjd med kommer inte tillbaka igen. Det var inte värt middag för 4500kr

  • By Kirsi H from Espoo
    9 February 2019

    Miljön i Fem små hus är ju mycket trivsam. Denna gång var vi litet besvikna med maten på grund av att båda förrättssoppan (hummersåppa) och huvudrätten (rödtunga) var svala. Personalen får goda poeng.

  • By Helene L from Stockholm
    19 January 2019

    Lokalen luktade mögel och vi frös, maten inte bra, pilgrimsmusslorna var soggy och luktade fisk, köttet gick inte att äta osv förstörde hela kvällen.

  • By Johan Stephan L from Lerum
    16 January 2019

    Mycket bra och trevlig miljö. Bra god mat. Suveräna erfarna duktiga servitörer.

  • By Lene L from Norge
    4 January 2019

    Utrolig hyggelig restaurant, hyggelig betjening og deilig mat. Litt mye molter i dessertmenyen. Ellers meget bra