Reviews of Eken

3.7
(based on 144 reviews)
Guldgränd 8, Stockholm, 104 65
144 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Nils-Eric G from Stockholm
    31 January 2020

    Mycket bra restaurang. Mycket god lunch med bra service.

  • By Helena S from stockholm
    22 October 2019

    Bra läge. kan utnyttja den fina utsikten lite bättre, kanske. Överraskad av den mycket goda maten. åt fiskgryta.

  • By Eva W from Stockholm
    24 September 2019

    God mat,trevligt bemötande.

  • By Dominique F from Stockholm
    18 September 2019

    Maten var gott som vanligt, för vilken jag skulle ge 5 stjärnor. Men tyvärr precis innan jag kom in kom två herrar och platsen jag hade bokat blev utbytt till en "sämre" plats vilket kändes inte bra...

  • By Johan H from Stockholm
    7 August 2019

    Som vanligt mycket bra, men saknade salladsbordet liksom brödet och kaffebröd, men det kommer ju tillbaka inom kort. Prisvärt därför fem stjärnor

  • By Johan H from Stockholm
    12 June 2019

    Bra, vänlig personal. God mat

  • By Rolf P from Stockholm
    16 April 2019

    Lugn miljö, god mat och fin utsikt.

  • By Robban S from Stockholm
    20 December 2018

    Fantastisk mat, världsklass!

  • By Ylva B from Stockholm
    11 December 2018

    Bra miljö och bord, bra inledande service. Visades vänligt och professionellt till bordet. Helt nöjd så långt. Beställde champagne av vår servitör. Den hälldes inte upp vid bordet. Det förstår jag eftersom vi fick avslagen champagne utan några bubblor. När detta påtalades möttes jag av en sur kommentar av innebörden att jag inte visste vad champagne var. Nu råkar dock champagne vara mitt specialintresse och jag besitter därför en viss kunskap om drycken. Jag insisterade på fullgod champagne, varför glasen till slut bars ut. Det dröjer ca 10 min. Tillbaka kommer ett glas med champagne från en nyöppnad flaska - helt fullgod champagne. Det andra glaset däremot var samma som bars ut. Jag hade gjort ett märke på det. Det var samma avslagna champagne som nu återigen serverades under föregivande att båda glasen var från en nyöppnad flaska. Riktigt dåligt. Beställde en räkmacka som inte heller den höll måttet för att serveras på ett Hilton hotell. Liten mängd räkor (som dessutom såg väldigt tråkiga ut) under ett berg av sallad och tomat.

  • By Robin B from Stockholm
    30 November 2018

    Återkopplade inte på frågan i bokningen. Hade nog inte gått dit om jag om jag trott att svaret på frågan som ställdes i bokningen varit nej. Vinglade en del kring den frågan på plats. Var rätt tomt i restaurangdelen när vi var där vilket innebar att personalen var mest på annat håll när vi ville beställa. Betedde sig konstigt när två utav sju personer "bara" ville ha en kostsam förrätt istället för huvudrätt. Öl på menyn var slut.