Reviews of Eat East

4.3
(based on 27 reviews)
Fleminggatan 11, Stockholm, 112 26
27 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Jonas K from Saltsjö-boo
    14 February 2020

    Bra varierad och god lunchmeny. Middagsmenyn är ännu bättre.

  • By Lasse & maja J from Sthlm
    25 January 2020

    Bra mat. Trist lokal

  • By Christin N from Tyresö
    25 January 2020

    En kinesisk Sichuanrestaurang med sting i maten då den är rejält stark. Bredd i menyn med inte så vanliga rätter som grodlår och gristarmar. Vi tog chansen och provade gristarmar i kryddstark sås. Riktigt gott!

  • By Mattias K from STOCKHOLM
    25 January 2020

    Väldigt god mat, dock varning för att det kan vara riktigt riktigt starkt om man inte ber om mindre styrka.

  • By Simon C from Stockholm
    16 January 2020

    Vi beställde dumplings, pak choi, grisfötter/ribs, wokad anka och grodlår (soppan) och var väldigt nöjda med precis allt. De har stark mat på riktigt, så beställer du starkt får du vara förberedd på att svettas. Dessutom är portionerna extremt stora. Det skulle lätt gå att dela på en huvudrätt på 2 personer, inklusive lite extra ris och eventuellt någon förrätt. Allt kändes autentiskt och personalen var hjälpsamma och trevliga.

  • By Mathias E from Stockholm
    3 January 2020

    Genuin kinesisk mat så som den lagas i Sichuanprovinsen dock inte lika välsmakande. Värt att prova om man vill testa något annan än fyra små rätter eller wok.

  • By Mitchelle C from Stockholm
    31 December 2019

    Maten var supergod och vi var nöjda med helheten. Dock så lite besviken då der var en rätt där det fattades en ingrediens. Istället för att säga till oss att den var slut så la de på extra revbenspjäll som komensation. Hade vi fått veta det när vi beställde hade vi valt en rätt med bara revbenspjäll istället. Tycker att det är bättre att säga till gästerna istället för att ordna upp det. Kändes som vi inte fick äta den rätten som vi beställde in. Annars var det bra.

  • By Glenn A from Oxelösund
    21 December 2019

    Riktigt genuin kinesisk mat. Starkt så det förslår om man så önskar. Trevlig personal.

  • By Anna W from Stockholm
    19 November 2019

    Så yummy!!! Trevlig personal!!! Måste gå dit igen!!!

  • By Pia A from Stockholm
    2 November 2019

    Genuin kinesisk mat, jättegott och många starka kryddiga rätter. Toppen! Bra service och trevlig stämning. Barnen i sällskapet uppskattade det mycket!

2 3 Next page