Reviews of De svarta fåren

2.4
(based on 23 reviews)
Stortorget 16, Stockholm, 111 29
23 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Tina K from Stockholm
    27 November 2019

    Vi borde ha förstått när restaurangen var helt tom. Antipastifatet för två till förrätt var galet dyrt i relation till det man fick. Tre små bitar ost och oidentifierbara salami eftersom ingen beskrivning gavs. Vinet var dyrt, men gott. Varmrätten Pasta Frutti di Mare var väldigt god. Servicen var initialt obefintlig men blev bättre när vi blev helt ensamma i restaurangen. Det finns så många bra italienare i stan, gå inte hit innan de återupptagit nivån igen.

  • By Carina A from Stockholm
    23 November 2019

    Förvirrad personal som gav olika budskap till gästerna om vad som ingår i rabatten. Var på samma restaurang nov 2017 och fick ett helt annat bemötande och smakupplevelse. Förmodligen ett ägarbyte. Okunnig serveringspersonal.

  • By Ylva P from Stockholm
    23 November 2019

    Dessvärre levde De svarta fåren inte upp till nivån man hade förra gången vi var där. Vi undrar om man bytt ägare? Rörigt, inte särskilt bra service, lång väntan och maten sådär samt att den inte kom in samtidigt till alla i sällskapet. Så tyvärr, kan ingen av oss rekommendera restaurangen som den är i nuläget. Och vi vill egentligen inte heller ge en stjärna men det fältet är tvingande att fylla i, så...

  • By Nigora M from Stockholm
    26 May 2019

    Blkade bord för middagen tillsammans med min man.

  • By Hans R from Stockholm
    13 April 2019

    Väldigt trevlig personal. Lite trångt men god mat.

  • By Eva E from Kävlinge
    1 March 2019

    God mat, trevlig service.

  • By Johnny P from Bromma
    21 February 2019

    Ja man kan sammanfatta mitt besök med att restaurangen gjorde rättvisa åt sitt namn"Svarta Fåret" Så kolla öl/vin priser innan ni beställer detta. Liten meny samt ingen vidare servicegrad.

  • By Curt E from sthlm
    10 February 2019

    Krogveckanmenyn var mycket välsmakande och prisvärd. Priserna på vin och öl var tyvärr mer turistfälla-aktiga och inte helt ovanliga i Gama Stan.

  • By Annika K from Stockholm
    6 February 2019

    Bra mat men tyvärr besviken på att man tar betalt för kranvatten som för övrigt strider mot EU. Skulle rekommendera för bra mat men ta med dricka. 25 cl öl 79:- ??

  • By J P from Stockholm
    26 January 2019

    Helt ok mat. Hade dock inget med italien att göra. Stort minus är att dom lurade en på vinet. Drar in ett vin som kostar 700kr när maten kostar 200kr. Utan att ens visa oss vad priset låg på. Extremt oseriöst.

2 3 Next page