Reviews of Da Peppe

4.4
(based on 208 reviews)
Storkyrkobrinken 16, Stockholm, 111 28
208 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By John B from Stockholm
    14 February 2020

    Bra restaurang med trevlig personal och god mat. Lite överpris på vinet dock. Mysig restaurang, men det lilla extra saknas.

  • By Eva L from Stockholm
    11 February 2020

    Det var jättetrevligt vi åt dagens lunch spätta jättegod. Fin service av jättetrevlig personal. Gott husets vin! Vi satt länge o det kändes bra att kunna sitta i lugn o ro o prata. Jag kommer alla gånger komma tillbaka! Tack för en fantastisk fin upplevelse!

  • By Pia V from Stockholm
    8 January 2020

    Mysig restaurang ??

  • By Lena B from Norrköping
    23 November 2019

    Jättetrevlig personal spontansjöng f vår kompis som fyllde år??Trevliga och jättefin service och god mat! Familjärt. Rekommenderas å det varmaste!

  • By Kaj L from Södertälje
    10 August 2019

    Hej.Vi var en grupp på 8 personer,2 st från Finland och alla var väldigt nöjda med maten och den trevliga servicen.

  • By Margareta J from Nacka
    27 May 2019

    God mat och bra service.

  • By Maria W from Stockholm
    7 May 2019

    Mysig ställe med god mat

  • By Anna S from Stockholm
    9 March 2019

    Jättetrevlig restaurang som jag besökt vid fler tillfällen. Bra service mycket god mat mysig miljö

  • By Grethe A from Skarnes, Norge
    26 January 2019

    Da Peppe er en restaurant som jeg har besøkt ved flere anledninger og jeg er like fornøyd hver gang. Man blir alltid møtt med et trivelig personal som yter god service. Atmosfæren i restauranten er veldig behagelig. Da Peppe har bra utvalg av mat og drikke og prisen er også god - man får god mat til en rimelig penge. Kan på det varmeste anbefale Da Peppe!

  • By Johan F from Örebro
    31 December 2018

    Trevlig personal,bra service och super god mat