map placeholder

Champagneria Solli

Frognerveien 2, 0257, Oslo

((((* Tapas
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
  •  - Oslo
Average
Main course: kr250
Food spend: kr375
Opening hours
Mandag - Tirsdag: 16.00 - 01.00
Onsdag: 16.00 - 02.00
Torsdag: 16.00 - 03.00
Fredag: 15.30 - 03.00
Lørdag: 13.00 - 03.00
Søndag: 16:00 - 21:30

Ute med barnebarn

Wenche 23 August 2019
from Oslo

View all 17 reviews

Champagneria har sørget for god stemning med bobler og mat på Oslos Vestkant i over 10 år. Filosofien er enkel: ingen hvite duker, men hyggelig og uformelll service. Ingen dansegulv, men dj og bra musikk hver helg. Champagneria serverer tapas, både enkle og «high-end» varianter. Egenimporterte viner tilbys, så man kan velge om man vil bruke litt, eller veldig mye penger på drikke. Begge deler er mulig i Frognerveien! Høsten 2015 vokste Champagneria inn i nabolokalet i Frognerveien, og kan nå ta imot dobbelt så mange gjester! Bordbestilling anbefales allikevel.

Champagneria Solli

Frognerveien 2, 0257, Oslo

Contact +47 21080909
Website

Make a booking

See all restaurants in Oslo

See all restaurants in Frogner

Customer reviews for Champagneria Solli

3.8 ((((* (based on 17 reviews)
76% of diners recommend this restaurant
  • Food ((((*
  • Value ((((*
  • Ambience ((((*
  • Location (((()
  • Service ((((*
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (8)
  • trendy (7)
  • lunch (6)
  • value (4)
  • business (2)
  • private dining (2)
  • romantic (2)
  • al fresco (1)
  • entertainment (1)
  • luxury (1)
  • (((** 23 June 2016 by Torildnm from Oslo

    God mat og deilig drikke i uformelle omgivelser (vi var i baren), litt støyete lokaler og for få på vakt blant personalet trakk ned.

  • ((((* 27 March 2016 by Karri from Oslo

    Jentekveld på Champagneria Solli plass -kjempegod tapas, rene gode smaker og delikat presentert. Upersonlig service, men hygggelige. Fint sted for mat og latter!

  • ((((( 1 March 2016 by Merete from Oslo

    Maten - tapas var veldig god - variert og nok. Spennende presentert - deres vinabefling var også meget god og ikke minst servicen - hyggelige mennesker som var "på" hele tiden - vi storkoste oss og hadde en meget morsom kvels som ble avsluttet i baren i 1 etg ;-))

  • ((((* 28 February 2016 by Pål from Oslo

    Champagneria leverer ikke bare bobler i glasset men også tapas i verdensklasse! 6 retter holdt i massevis for 2 personer, baconsurrede dadler gir meg vann i munnen bare jeg tenker på de! Hyggelig betjening og kul atmosfære.

  • ((((* 27 February 2016 by Barbara from oslo

    Good tapas. Hyggelig atmosfere.

  • ((((* 27 February 2016 by Inger from oslo

    Kjempegod mat og hyggelig betjening.

  • (((** 16 February 2016 by Amanda from Solli

    There were many drink options however very few dinner options which were only very small tapas. Overall the food was average

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant