Reviews of Downtown Camper

3.6
(based on 30 reviews)
Brunkebergstorg 9, Stockholm, 111 51
30 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Jens L from Stockholm
    19 September 2020

    Dålig service

  • By Hungrig Z from Stockholm
    13 January 2020

    Varmrätterna var oerhört tråkiga, morrötter och bönor för vegetarianer, fisken var inte tillagad.

  • By Kerstin (kaj) B from Stockholm
    22 December 2019

    Favoritställe.

  • By Ulrika S from stockholm
    11 December 2019

    Bra

  • By Ulrika K K from Vällingby
    1 December 2019

    Vänligt bemötande under vår brunch, bra utbud av kalla och varma rätter samt bra dessertbord. Varma goda scones. Det kunde ha varit åtminstone två våffeljärn framme och varken smet eller tillbehör fanns framme förrän senare under brunchen. Lite snopet att man var tvungen att betala för måltidsdryck/juice, har ätit frukost här förut och då fanns det fin färskpressad juice som ingick i frukostpriset.

  • By Per K from Stockholm
    14 November 2019

    Mycket bra mat. En nackdel är att man betalar vid ankomst. Vi var ett sällskap som önskade vin till maten, det blev väldigt krångligt när man var tvungen att betala i förväg.

  • By Sofia L from Stockholm
    10 November 2019

    Inte den bästa servicen eller brunch. Det tog lång tid att beställa dricka och då du inte ens fick ta juice själv så blev det vatten för många gäster.. Mycket folk och litet utbud på mat. Ingenting smakade. Däremot var det stämningsfyllt och mysig inredning. Besöker gärna Downtown igen då de förtjänar en andra chans. The nest var fantastiskt mysigt men litet

  • By Anki N from Stockholm
    29 October 2019

    Sämre service den här gången än jag tidigare upplevt. Vi hade bokat bord för 8 personer, men blev placerade vid ett bord för 6 personer. Fick ordna extra stolar, glas och bestick själva. Maten var lika fantastiskt god som tidigare i alla fall.

  • By Marie Å from Gällivare
    26 October 2019

    Super god mat. Bra service. Trevlig personal. Aningen lite att välja på i menyn, hade önskat ett par-tre rätter av var sort (kött, fisk/skaldjur, pasta, vegan till förrätt, varmrätt och dessert.

  • By Susanna B from Stockholm
    15 October 2019

    Väldigt trevligt, god mat och trevlig personal! Smart med små portioner av den varma maten så man kan testa flera. Trevlig atmosfär.

2 3 Next page