Buenos Aires Restaurang

(243 Reviews)
Berzeliigatan 19, Göteborg, 412 53
Argentinian, International
View main menu

Top offer

Nyårssupe 595 kr per person inkl 1 fördrink

This offer is available from December 31, 2019 until December 31, 2019, subject to availability as displayed in the booking interface. Offer excludes service and includes VAT. Not available in conjunction with other offers.

Opening hours

Måndag: Stängt
Tisdag-Torsdag: 11.30 - 22:00
Fredag-Lördag: 11.30 - 23.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Restaurant description

Buenos Aires är ett argentinskt steakhouse beläget på Berzeliigatan nära Götaplatsen och Scandinavium. Här använder sig restaurangen av ett nytt koncept där de kombinerar några av Argentinas bästa kockar och mattalanger tillsammans med råvaror som håller högsta kvalité. Du bjuds helt enkelt på en argentinsk matupplevelse du sent ska glömma.

Hos detta argentinska steakhouse hittar du klassiska förrätter, burgare, sallader, diverse tillbehör och kolgrillat kött. Passa på att spana in deras meny vid namn Agentine experience för att uppleva något av det bästa som det sydamerikanska landet har att erbjuda i matväg. Dessutom har de en gedigen vinlista samt drinklista.

Du välkomnas av en öppen entré i glas från golv till tak som skapar ett fantastiskt ljusinsläpp, precis i korsningen mellan populära Kungsportsavenyn och Parkgatan. Buenos Aires ligger på Berzeliigatan 19 i Göteborg. Både Berzeliigtan och Scandinaviums spårvagnshållplatser är ungefär 2 minuters promenad bort.

Dishes displayed on a la carte menus are representative of the type of food available at the restaurant.

Customer reviews for Buenos Aires Restaurang
3.9
(based on 243 reviews)

87%
of diners recommend this restaurant

  • Food
  • Drinks
  • Ambience
  • Service
  • Value
  • Location

Recommended for

  • afternoon tea (2)
  • al fresco (26)
  • breakfast (1)
  • business (71)
  • child friendly (16)
  • dinner (191)
  • entertainment (2)
  • large parties (69)
  • lunch (41)
  • luxury (55)
  • private dining (115)
  • romantic (77)
  • trendy (56)
  • value (65)
  • views (23)
  • By Victoria H from Göteborg
    6 December 2019

    Mycket positivt

  • By Janne P from Sverige
    23 November 2019

    Dom har bland den sämsta servicen i Göteborg, vilket är synd för man har bra mat och fantastiska viner. Man skulle behöva ta in ett proffs som lär och undervisar hur man hanterar/bemöter gäster. Med enkla ord vad service är. Många av personalen pratar heller inte svenska. Man skulle också behöva dämpa buller nivå i lokalen, vilket inte är gjort. När det blir mycket folk, blir det en extrem hög ljudnivå i lokalen vilket medför att man har svårt att föra en vanlig dialog, vid ett bord med 4 personer. Om man satsar på kvalité på servings personalen, tror jag man bli en riktigt bra restaurang. En annan viktig sak. Behandla alla gäster likvärdigt. Stå inte och fjäska framför andra gäster med vissa gäster. Inte proffsigt!!

  • By Anette W from Herrljunga
    8 November 2019

    Jättegod mat och trevlig personal.

  • By Lotta Å from Göteborg
    8 November 2019

    Trevligt mottagande MEN när 10 personer ska äta är det trevligt om maten kommer samtidigt med tillbehör/såser etc så innan detta han ju köttet bli kallt!

  • By kjell Lars-Olof B from Göteborg
    6 November 2019

    fantastiskt bra måltid och bra service

  • By Arne L from Karlstad
    2 November 2019

    Nästan som i Argentina

  • By Göran D from Göteborg
    26 October 2019

    Fullt OK.

  • By Kent A from Göteborg
    25 October 2019

    God mat och trevlig personal. Rekommenderas. Vi hade ett erbjudande om 20% rabatt på maten som jag påminde om när vi kom och som de bekräftade. När vi skulle betala så hade de inte dragit av rabatten på notan så jag fick påminna dom igen.

  • By Mirela S from Uddevalla
    19 October 2019

    Mycket god mat, trevlig personal och rekommenderar till alla. Har varit redan 3 ggr där och kommer alltid tillbaka igen.

  • By Restaurantgäst C from Göteborg
    19 October 2019

    Fantastiskt god mat! Trevlig service, men lite väl snabb på att först komma ut med köttet innan vi fått vinet, och precis börjat smutta på våra fördrinkar, och sedan lite väl snabba att försöka duka av. Lite väl lite sås men vi fick mer direkt när vi bad om mer (2ggr). Skulle definitivt gå tillbaka för maten, och även mysig lokal.

Restaurant Location Map
Buenos Aires Restaurang
Berzeliigatan 19, Göteborg, 412 53

Available offers

  • Nyårssupe 595 kr per person inkl 1 fördrink
  • Julbordsmeny 495kr per person inkl ett glas Cava

Similar Restaurants

  1. La Gondola Trattoria

    La Gondola Trattoria

    Italian
    (190 Reviews)
    674m
    La Gondola Trattoria
  2. Isabelle Restaurang

    Isabelle Restaurang

    French
    (75 Reviews)
    580m
    Isabelle Restaurang
  3. Mercado Mexico

    Mercado Mexico

    Mexican
    (23 Reviews)
    134m
    Mercado Mexico
  4. Totale

    Totale

    Pizza
    (25 Reviews)
    608m
    Totale
  5. The Parlour

    The Parlour

    Peruvian
    (13 Reviews)
    720m
    The Parlour