map placeholder

Á la Crêpe

Katarina bangata 42, 11639, Stockholm

(((() Modern French
  • a la Crepe - Stockholm
  • a la Crepe - Stockholm
  • a la Crepe - Stockholm
  • a la Crepe - Stockholm
  • a la Crepe - Stockholm
  • a la Crepe - Stockholm
Opening hours
Monday: 16:00 - 22:00 Tuesday - Friday: 16:00 - 23:00 Saturday: 13:00 - 23:00 Sunday: 13:00 - 22:00

Det var ett bra och trevligt besök, bra mat och dryck, fin atmosfär, riktigt trevlig och serviceminded personal.

Jan 13 May 2019
from Sollentuna

View all 54 reviews

Á la Crêpe på Södermalm erbjuder en unik matupplevelse som andas Frankrike i allmänhet och Normandie samt Bretagne i synnerhet, allt med en nordisk touch. Här kan du njuta av galetter som är glutenfria ”matpannkakor”. Galetterna är tillagade av ekologiskt bovetemjöl och toppas med olika kombinationer av ostar, kött, fisk och grönsaker. Självklart serveras även crêpes, söta dessertpannkakor som påminner om svenska pannkakor men är lite sötare, tunnare och frasiga. Här kan du testa franska klassiker som den calavodsdoftande ”Crêpe Normandie” som serveras med smörstekta äpplen och crêpeklassikern med smör socker och citron. Utöver klassikerna finns det flera moderna varianter med spännande smaker. À la Crêpe är mysigt inredd i fransk stil och servicen strävar ett personligt bemötande. À la Crêpe ligger på Katarina Bangata 42 på Södermalm och är 8 minuters promenad från Slussens tunnelbanestation.

Á la Crêpe

Katarina bangata 42, 11639, Stockholm

Contact +46 86421273

Make a booking

See all restaurants in Stockholm

See all restaurants in Södermalm

Customer reviews for Á la Crêpe

4.6 (((() (based on 54 reviews)
98% of diners recommend this restaurant
  • Food (((()
  • Value (((()
  • Ambience (((()
  • Location (((()
  • Service (((((
  • Drinks (((()

Recommended for

  • dinner (51)
  • romantic (38)
  • private dining (32)
  • value (28)
  • al fresco (16)
  • lunch (16)
  • trendy (6)
  • afternoon tea (5)
  • child friendly (5)
  • business (3)
  • large parties (2)
  • views (2)
  • breakfast (1)
  • luxury (1)
  • ((((* 20 March 2019 by Maria from Stockholm

    God mat och mycket gott bemötande.

  • ((((( 20 March 2019 by Gunnel from Stockholm

    Mysigt och personligt.

  • ((((( 19 March 2019 by Lilja from Stockholm

    Fantastiska galetter, gott vin och trevlig personal.

  • ((((* 8 March 2019 by Martin from Stockholm

    Bra

  • ((((* 26 February 2019 by Katarina from Stockholm

    Underbar mat och service! Alltid lika nöjd bör jag lämnar denna restaurang.

  • ((((( 26 February 2019 by Rosi from Stockholm

    Denna restaurang är mysig, hemtrevlig, god mat och dryck helt underbar personal. En härlig Söderkrog, enkel inredd bara helt mysig
    Man stormtrivs

  • ((((( 23 February 2019 by Alexandra from Enskede

    Supermysigt crêpe ställe. God mat och trevlig personal. Hög ljudnivå men bra stämning för mindre sällskap.

  • ((((( 14 February 2019 by Emil from Stockholm

    Jag har besökt A la Crêpe flera gånger och det är verkligen en otroligt mysig liten restaurang. När man kommer in får man alltid ett varmt bemötande och man känner sig väldigt välkommen som gäst! Restaurangen kan tyckas vara ganska liten men jag personligen tycker det ger en sådan mysig charm och tillsammans med lite levande ljus på borden och härlig musik i bakgrunden så blir det en perfekt mix för en lyckad kväll!
    Det är alltid lika kul att ta med sig vänner som inte besökt restaurangen förut och se deras reaktion när dom får äta den otroligt goda maten men framförallt när dom får smaka på deras desserter som jag tycker är helt magnifika!

    Personalen är helt underbar, dom kan verkligen sitt jobb och ser till att alla får en sån bra kväll som möjligt! Man märker att dom verkligen tycker om sitt jobb för det är verkligen sådan kärlek och omtanke i deras sätt att bemöta gästerna och dom kämpar verkligen för att göra A la Crêpe till ett ställe som man vill återkomma till, och dom lyckas varje gång jag är där!

    Jag kan verkligen rekommendera A la Crêpe på alla sätt!





  • ((((* 8 February 2019 by Jan from Stockholm

    Trevligt

  • ((((( 29 January 2019 by Mia from Stockholm

    Mysigt, gott och bra service! Utöver veganska galetter på menyn kunde de fixa jätegod vegansk crepe. Alla i sällskapet var jättenöjda.

Nearly done! Please enter your details

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Your Contact Details

  • Name:
  • Email:
  • Phone:
Change
* required
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter a valid email
Please enter a valid phone number

Please email me the latest promotions and deals from

By completing this booking, you are accepting Bookatable’s Privacy Policy and Terms associated with it.

Booking

Booking confirmed

An email confirmation has been sent to beth.thomas@bookatable.com

  • Guests:
  • Date:
  • Time:
  • Menu:
Change Booking reference:

Restaurant details

Book this restaurant again Close and return to restaurant

Sorry!

There was an error completing your booking.
This table is no longer available or cannot be booked at this time. Please search for a new table.

Nearby restaurants

Book this restaurant