Reviews of Á la Crêpe

4.7
(based on 105 reviews)
Katarina bangata 42, Stockholm, Sverige, 11639
105 Reviews
Sorted by: Most recent
  • By Anders J from Stockholm
    17 October 2020

    Trevlig atmosfär, prisvärt och gott. Service i toppklass.

  • By Sofie R from Stockholm
    16 October 2020

    Mycket trevlig och proffsig personal och mysig stämning på restaurangen. Maten var suverän. Helt i min smak. Rekommenderar varmt!

  • By Kate T from Stockholm
    16 October 2020

    Det är alltid gott, med bra service, unik menu av crêpe selektion, som har French roten och svensk interpretation.

  • By Julia K from Stockholm
    4 October 2020

    Authentic french crepes, cozy atmosphere, fast and friendly service. Me and my friend love the place and go there often.

  • By Åsa B from Stockholm
    3 October 2020

    Som alltid goda galetter och mycket trevlig personal. Rekommenderas carmt!

  • By Sofie G from Stockholm
    3 October 2020

    Otroligt goda crêpes och galetter, maken tog veganen med ratatoiille och jag tog stekost. Jag insåg inte att stekost var svensk halloumi (jag tänkte bara att det aldrig kan bli fel med ost) så jag blev positivt överraskad. Till efterrätt tog vi en crêpes med maräng och en med lakrits. Båda var helt fantastiska. Att marängen rekommenderas för 2 personer gäller inte för såna som oss, vi hade inget problem att äta upp den. Servicen var perfekt och våran servitris var jätterolig och bjöd på massa kuriosa. Toaletten superfräsh med vikta småhanddukar sorterade efter färg, jag älskade det!

  • By Carlos G from Huddinge
    2 October 2020

    Otroligt god mat. Och så mätande. Väldigt trevlig och professionell personal.

  • By Cecilia S from Stockholm
    26 September 2020

    Riktigt bra service med proffsig personal. Supergod mat! Vi provade 4 olika galetter vid vårt bord till varmrätt och alla höll en bra klass. Vi provade även flera efterrätter som var jättegoda. Jag kommer mer än gärna tillbaka.

  • By Johanna H from Solna
    25 September 2020

    Ingenting hade kunnat bli bättre. 10/10.

  • By Moa R from Uppsala
    23 September 2020

    Dejt-kompatibelt!